Energiahoitaminen kaukohoitona

Nämä eriskummalliset ajat ovat pakottaneet monia yrittäjiä miettimään erilaisia toimintamalleja, jotka toimivat uudessa, ei niin fyysisessä toimintaympäristössä. Ainahan tämä ei luonnollisesti ole mahdollista – on ammatteja, joissa ydintekeminen vaatii aina asiakkaan fyysistä läsnäoloa. Mutta tämä uusi aika tuo myös mahdollisuuksia, myös energiahoitamisessa. Niinpä.

Miten löysin energiahoidon?

Oman toimintani peruskivenä ja primusmoottorina on toiminut energiahoito, johon tutustuin ensimmäisiä kertoja, kun koin loppuun palamisen – onnekseni. Näinhän se yleensä menee, että kriisit johdattavat meitä johonkin uuteen tai muuttaa jopa maailmankuvaamme niin, ettei paluuta vanhaan voi edes ajatella. Minulla se tarkoitti Suomen Energiahoitajien kehittämää BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoa, jonka avulla kirjaimellisesti löysin itseni. Muistan edelleen tuon uskomattoman hienon tunteen hoitojen jälkeen, kun mietin, että tältäkö kaikkien muiden elämä oikeasti koko ajan tuntuu? Silmäni avautuivat ja sain kokea uupumuksen jälkeen tasapainoa, harmoniaa, läsnäoloa hetkessä, stressittömyyttä, sisäistä rauhaa ja itsevarmuutta. Ja pisteenä i:n päällä sain rauhalliset ja palauttavat yöunet! Mikä autuus!

Koulutuksella energiahoitajaksi

Nuo saamani hoidot johdattivat minut hakeutumaan Suomen Energiahoitajien koulutusohjelmaan. Tämä ihmeellinen maailma veti magneetin tavoin puoleensa – ja tekee sitä edelleen, jos mahdollista vieläkin vahvemmin. Itse kursseilla teimme toisillemme paljon erilaisia hoitoja, testasimme tekniikoita ja saimme opastusta kädestä pitäen. Siis lähihoitoina. Koulutusohjelmaan kuului myös runsaasti harjoitushoitoja, jotka myös tuolloin suoritettiin lähihoitoina. Kaukohoitoa hoitomuotona opiskeltiin kuitenkin jo varsin alkuvaiheessa toisella kurssilla, mikä tuntui entistä ”eksoottisemmalta”. Olihan nämä lähihoidotkin jo ”tarpeeksi” erikoisia mitä tulee hoidon vaikutuksiin ja tehoon. Mutta koska kvanttifysiikan mukaan me kaikki olemme olemme yhtä ja samaa värähtelevää energiaa, voi ymmärtää myös sen, miksi energiahoitaminen kaukohoitona on mahdollista. Olemme kaikki yhteydessä toisiimme.

Kun energiahoito kaukohoitona tuli elämääni

Jotta ymmärtäisimme vielä paremmin yhteytemme toisiimme, fysiikan tohtori Johanna Blomqvist selittää tätä Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirjassaan seuraavasti: ”Kehomme on soluja, jotka ovat koostuneet molekyyleistä, ja nämä taas atomeista. Kaikki materia on muodostunut atomeista. Nämä puolestaan ovat energiaa, ja koko molekyylin, atomisysteemin energia voidaan kuvata kvanttimekaniikalla. Atomit värähtelevät, pyörivät ja säteilevät kukin niille ominaisella tavalla.” 

Energiahoitajana on tärkeää huolehtia myös omasta jaksamisesta ja ottaa säännöllisesti hoitoja. Itsekin kävin lähihoidoissa kouluttajieni luona, kunnes maailma muuttui pari vuotta sitten. Tämä tarkoitti luonnollisesti myös sitä, että lähihoitaminen loppui. Vaikka en hoitanut muita, halusin kuitenkin edelleen itse saada hoitoa, jolloin muistin opiskelijakollegani synnyinseudultani Savosta eli lähes 500 km:n päästä. Sari oli antanut kaukohoitoja jo jonkin aikaa ja hän kertoi myös, millaisia asiakkaita tai hoitokokemuksia hän oli näistä saanut. Ja sitten lamppu syttyi – minähän voisin antaa myös kaukohoitoja! Näin aloin tekemään harjoitushoitoja ensin lähipiirissä ja sitten asiakkaille, koska huomasin, että kaukohoidot toimivat osin jopa paremmin ja tehokkaammin kuin lähihoidot!

Miten energiahoito kaukohoitona tapahtuu?

Kaukohoidossa keskustelen asiakkaan kanssa puhelimessa hetken aikaa ennen hoitoa, jolloin kartoitan hänen sen hetkisen tilanteen ja mihin hän haluaisi erityisesti apua. Puhelussa pyydän hoidettavaa lisäksi hakeutumaan hänelle mukavaan paikkaan, mielellään makuuasentoon, jossa hänellä olisi mahdollisimman hyvä ja rentoutunut olo. Vaikka hoito vaikuttaa tiedostamattoman mielen tasolla eli pääasiassa autonomisessa hermostossa, mitä rentoutuneempi on, sitä paremmin vastaanottaa hoitoa. Siksi kerron myös, että hoidon aikana voi kuunnella esimerkiksi rauhallista mielimusiikkia päästäkseen paremmin rentoutumisen tilaan.

Itse kaukohoitaminen tapahtuu pääsääntöisesti aivan samoin kuin lähihoito. Henkilöön keskitytään ja aletaan hoitamaan aivan kuin hän olisi samassa fyysisessä tilassa. Energiahoitoon kuuluu fyysisen kehon, energiakehon, tunnekehon ja henkisen tason hoito. Niin myös kaukohoidossa. Miten kukin hoitaja näitä eri tasoja hoitaa, on yksilöllistä. Minulle luontevinta on, että kuvittelen hoidettavan fyysisesti hoitotilaani ja teen hänelle hoidon aivan kuin hän olisi koko ajan vieressäni: seisoen tai leväten hoitopöydällä makuulla niin selällään kuin vatsallaan.

Hoidon päätyttyä olen hoidettavaan jälleen yhteydessä joko soittamalla, tekstiviestein tai sähköpostilla asiakkaan toiveen mukaan ja annan ohjeet hoidon jälkeiseen päivään. Minusta on myös tärkeää, että saan kuulla häneltä, miten hän koki hoidon ja myös tietää mahdollisuuksien mukaan, mitä hänelle kuuluu muutaman päivän jälkeen. Kun hoidossa puretaan kehosta syvällä olevaa fysiologista stressiä ja käynnistetään kehon omat paranemisprosessit, hoito jatkuu siis hoitohetkenkin jälkeen ja tuolloin on hyvä olla tietoinen myös mahdollisista puhdistusoireista. Oli kyseessä sitten lähihoito tai kaukohoito, mitä pidempään keho pysyy hoidossa saavutetussa paranemistilassa, sen parempi. Hoidon jälkeinen yö on erityisen tärkeä. koska silloin keho nukkuu yleensä tavallista sikeämmin (tai rauhattomammin, mikäli tunnetason asiat ovat menneet käsittelyyn). Yleensä hoitoa seuraavien öiden aikana tapahtuu positiivisia asioita.

Asiakaskokemuksia energiahoidosta kaukohoitona

Millaisia kokemuksia olen saanut kaukohoidoista, siitä alla yksi asiakaspalaute Maijalta, jota minulla oli mahdollisuus hoitaa useamman kuukauden ajan.

”Kiitos Leena kaukohoidosta, josta olen saanut paljon apua vaivoihini, jotka alkoivat kesäkuussa 2021. Vasen jalkani alkoi särkeä voimakkaasti sekä siihen tuli polttava tunne niin, että itku tuli väkisinkin pintaan. Jalkaa särki ja poltteli reidestä, polvesta, säärestä jalan ulkoreunan puolelta. Söin särkylääkettä, mikä auttoi hetkellisesti, mutta polttava tunne jatkui. Hoidin jalkaani kylmägeelillä ja -pyyhkeellä. Särky ja polte oli kokopäivästä myös yöllä, ja särkylääkettä meni 3x päivässä, mikä oli lääkkeen ohjeistus. Kävin lääkärissä kolme eri kertaa, otettiin röntgenkuvat lantiosta, koska vasempaa lantiotani oli myös alkanut särkeä ja röntgenkuvissa todettiin nivelrikkoa kummankin lantion puolella. Epäiltyyn hermopinteeseen söin lääkkeitä kaksi viikkoa, mutta en kokenut saavani helpotusta: ne olivat tarkoitettu masennuksesta kärsiville potilaille. En kärsinyt masennuksesta. Olimme sattumoisin Leenan kanssa yhteydessä, ja itkin hänelle vaivaani, niin sovimme, että aloitetaan kaukohoito ainakin viisi kertaa alkuun. Tunsin energian virtauksen hoidon aikana ja rentouduin ihan uneen asti. Kun nousin ensimmäisen hoidon jälkeen ylös pediltä, olin jäykkä kuin puu-ukko, ja lantion ympärillä panssari. Hoitojen edetessä tulin kerta kerralta paremman tuntoiseksi, ja mikä parasta kivut ja polte jalassani loppuivat kokonaan 1.9. eikä sen jälkeen ole särkenyt yhtään, enkä ole syönyt yhtään kipulääkettä! Särky ja polte jalassani kesti siis kolme kuukautta. Elämäni hymyilee jälleen, on hymyillyt koko syksyn, kun olen voinut hyvin Leenan kaukohoidon seurauksena. Olen niin kiitollinen Leenalle ja energiahoidoille, sillä puhuttiin jo leikkauksen mahdollisuudesta, mutta minä olen luontaishoitojen kannattaja, uskon luonnon parantavaan voimaan!”

Kun tällaisen palautteen saa, olen vaan niin kiitollinen, että minut johdatettiin aikoinaan energiahoidon pariin ja saan tänään tehdä näitä hoitoja. Ja erityisen kiitollinen olen siitä, että hoitaminen voi jatkua muuttuneesta maailmantilanteesta huolimatta kaukohoitoina. Sillä ei ole todellakaan väliä, missä päin hoidettava fyysisesti milloinkin sijaitsee. Kerrassaan niin mahtavaa! 

Kiitos universumi <3.

Lisää asiakkaiden kokemuksista olen kertonut blogiartikkelissani Energiahoito etänä on vaan niin <3.

Kenelle energiahoito kaukohoitona sopii?

Energiahoito tai energiahoito kaukohoitona on niin kiitollinen hoitomuoto, että se sopii ihan kaikille vauvasta vaariin. Se on yksi turvallisimmista hoitomuodoista maailmassa. Kehoa ei manipuloida fyysisesti, keholle ei tehdä mitään fyysisiä operaatioita eikä kehoon työnnetä mitään kemikaaleja. Kaikki tapahtuu luonnollisesti. Hoito poistaa kehosta stressiä eli vapauttaa kehon omia resursseja toimimaan tehokkaammin. Ja siksi tätä hoitoa voi tehdä kaikille iästä, kuunnosta sekä myös fyysisestä sijainnista riippumatta!  Siksi tämä on niin mahtavaa <3.

Energiahoidostani olen kertonut enemmän sivuillani ja blogissani. Ja minulle voit aina laittaa kysymyksiä tai tietysti varata ajan hoitoon. Valoa ja voimaa!

#bodymindenergybalancingmethod #suomenenergiahoitajat #energiahoito #energiahoitoetänä #kaukohoito #krooninenstressi #stressi #unettomuus #traumat #kivut #säryt

3 kommenttia artikkeliin ”Energiahoitaminen kaukohoitona”

 1. Tätä tarkoitin siinä sähköpostissani. Eli täytin sen kaavakkeen ja haluaisin puh.kons. asiasta, sopiiko energiahoito minulle.
  En kaikkea jaksanut kirjoittaa. Ajattelin, että täsmentäisin asioita kun olemme yhteyksissä

  Vastaa
  • Hei Riitta-Liisa,

   Laitoinkin sinulle juuri äsken viestiä sähköpostiisi tähän liittyen. Olemme yhteyksissä Riitta-Liisa.

   Lämpimin terveisin,
   Leena Tähtinen

   Vastaa
  • Hei Riitta-Liisa,

   Sopisiko sinulle, että soitan sinulle torstaina klo 16, jolloin voisimme jutella lisää?

   Lämpimin terveisin,
   Leena

   Vastaa

Jätä kommentti