Virtaa, voimaa ja valoa!

Niinpä – voit ehkä ajatella. Kyllähän näitä v:llä alkavia sanoja maailmaan mahtuu! Kuten myös väsymys, voimattomuus, vetämättömyys, ja mitä näitä nyt on…

Nyt kun olemme jo tukevasti tammikuun puolella, joulun herkuttelusta on enää muisto vain. Tai ainakin pitäisi olla, vai löytyykö joulun muisto ehkä myös ”tukevasti” kehossasi konkreettisestikin? Luonnollisesti jouluna saa ja pitääkin nauttia ihanista jouluruuista kuin niistä konvehdeista – totta kai, ehdottomasti. Mutta jos sieltä vyötäröltä löytyy vähän pidemmältä aikaväliltä muistoja, ja jos kerta kaikkiaan ei vaan ole voimia nousta sieltä sohvalta, niin mikä avuksi?

Minun elämääni tuli aivan uutta virtaa vuosi sitten tammikuussa 2021. Sitä ennen olin testannut jos jonkinlaisia luontaistuotteita, voisi varmasti sanoa keskivertoa enemmän, joten kun sain kutsun suomalaisen Arctic Nutritionin puolukka Flown lanseeraustilaisuuteen, olin todella skeptinen. Taasko meille tarjotaan yksi uusi ylisanoin markkinoitu tuote?

Jotain kuitenkin lanseeraustilaisuudessa tapahtui, koska tilasin tätä uutta, puolukkaa, nokkosta ja guaranaa sisältävää, Flowta kokeiluun. Koska niin vakuuttavaa oli tämän tuotteen kehitys- ja tutkimustyö, jota oli tehty yhteistyössä Oulun yliopiston tutkijoiden kanssa. Ja koska niin vakuuttavaa oli tästä saadut testitulokset! Ennen ensimmäistäkään Flown kokeilua, sisälläni läikähti suomalainen sini-valkoisuus ja olin ylpeä suomalaisuudestani – hyvä me! Vaikka eihän minulla ollut mitään tekemistä kyseisen tuotteen kanssa, mutta tulipa mieleeni, että tällainen innovaatio voisi olla vaikkapa seuraava Nokia!

Niin, entä ne testitulokset? Kyllä, ne olivat vakuuttavat. Tuotteen testitulokset osoittivat, että Flow lisää energiaa 111 % ja tehostaa rasvanpolttoa 123 %, erityisesti viskeraalisen rasvan. Tämä rasvan muotohan on se vatsaontelon sisälle, sisäelinten ympärille ja sisälle kertynyt rasvamassa, jolla on todettu olevan merkittäviä yhteyksiä kansansairauksiimme. Ja tätä rasvaa voi yhtä hyvin olla ihan kaikilla koosta riippumatta. Auts!

Flown testitulokset olivat siis vakuuttavat, mutta ihastusta herätti lisäksi se, että tuote perustuu kolmen, luonnollisesti antioksidantteja ja runsaasti ravintoaineita sisältävän, raaka-aineen yhteisvaikutukseen. Nämä ovat puolukka, nokkonen ja guarana. Esimerkiksi puolukkaa on yhdessä annospussissa peräti keskimäärin 39 kpl! Puolukan ja nokkosen terveysvaikutukset ovat kiistattomat ja monelle tuttuja, mutta Amazonilta peräisin oleva guarana oli minulle uusi tuttavuus. Tämä on kasvi, joka on todellinen luonnollinen energiapommi ja joka imeytyy verenkiertoon hitaammin eli pitkäkestoisesti. Lisäksi se sisältää hurjasti antioksidantteja ja tukee puolukkaa rasvanpoltossa. Maailmaan oli siis nyt saatu uudenlainen luonnollinen voimajuoma, jossa on luonnostamme tuttuja raaka-aineita yhdistettynä eksoottiseen guaranaan. Ja sen lisäksi se on kolmivaikutteinen, koska tästä saa nopeasti pitkäkestoisesti energiaa ja tämä tehostaa rasvanpolttoa ja tuo lisäksi soluille suojaa! Hyvä Suomi!

Vaikutuksen huomasin välittömästi – virtaa ja voimaa riitti koko päivään. Ei lounaan jälkeistä uuvahtamista ja vielä illallakin energiaa riitti niin, että töitä(kin) jaksoi tehdä pitkälle iltaan. Samoin liikuntaa tuli huomaamattomasti enemmän, koska kynnys lähteä liikkumaan ei ollut jaksamisesta kiinni. Ja mikä mielenkiintoista oli se, että yöunet tuntuivat entisestään parantuneen. Tätä viimeksi mainittua asiaa selitän sillä, että koska nyt jaksaa olla aktiivinen koko päivän ja liikkumista on enemmän, illalla unikuorma muodostuu luonnollisesti suuremmaksi, jolloin yöuni on rauhallisempaa ja syvempää.

Flow on ollut viime vuoden paras löytöni – ilman markkinoijien ylisanoja. Käytän puolukka Flowta päivittäin ja nyt myös ihanaa, omasta mielestäni hieman appelsiinisen makuista, uutta tyrnimarja Flowta. Tyrnimarja on meidän vitamiinirikkain supermarjamme, oikea C-vitamiinipommi, joka sisältää runsaasti hivenaineita. Tyrni sisältää lisäksi arvokkaita omega-3, -6, -7- ja -9-rasvahappoja siementen lisäksi myös hedelmälihassa. Tyrniöljyt hoitavat yhtä lailla mm. niin sydäntä kuin limakalvoja, silmiä ja ihoa, muutamia asioita mainitakseni. Itsekin olen huomannut saaneeni tästä helpotusta kuivasilmäisyyteen.

Haluaisitko testata Flowta? Osallistu arvontaan, jossa kuukausittain arvotaan kahden viikon testijakso. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Ihanaa virtaa, voimaa ja valoa talveen!

 

Jätä kommentti