Lisää terveyttä lepäämällä

Lepäämällä lisää terveyttä kuulostaa ihanalta, mutta onko se oikeasti mahdollista, saatat miettiä. Koska kyllähän me tiedämme, miten meidän tulisi syödä, liikkua ja nukkua huolehtiaksemme terveydestämme, mutta toimimmeko niin – ihan jokainen päivä? Tai tiedämmekö sittenkään?

Onneksi tiede ja sen mukanaan tuoma huipputeknologia auttaa meitä tässäkin asiassa. Toki ei teknologiakaan nyt ihan mahdottomiin pysty, jos ei lainkaan huolehdi itsestään, mutta verraton apu se on!

Onko sinulla aikaa 8 minuuttia 2 kertaa päivässä?

Joten miltä sinusta kuulostaisi se, että lepäämällä kahdeksan minuuttia aamuin illoin hoitoalustalla voit tukea tehokkaasti terveyttäsi, ennaltaehkäistä kroonisia sairauksia, tai jos niitä jo on, lepäily hoitoalustalla toimiikin tehokkaana sairauksien tukihoitomuotona? Haluaisitko ehkä kuulla lisää?

Tällainen on fysikaalinen verisuoniterapia: lempeä koko kehon terapia, joka sopii koko perheelle. Ja perheellä tarkoitan niin lapsia, vanhempia kuin isovanhempia – jopa niitä perheen lemmikkejä. Bemer-hoidosta kerron lisää sivuillani.

Terveyden vaaliminen on koko elämän mittainen projekti

Kun olemme lapsia tai nuoria, yleensä elämme elämämme terveintä aikaa, jolloin erilaiset sairaudet, etenkin ikääntymiseen liittyvät sairaudet tuntuvat kaukaisilta. Mutta valitettava tosi asia on, että nämä ”iän” mukanaan tuomat sairaudet ovat saaneet kehittyä kehossamme rauhassa vuosien tai jopa vuosikymmenten ajan varsin huomaamattomasti. Me emme huomaa muutoksia, koska muutokset tapahtuvat hitaasti, ja koska me totumme ja sopeudumme niihin. Terveydestä huolehtiminen onkin elämänmittainen projekti. Ja lohdullista on, että koskaan se ei ole liian myöhäistä!  

Mihin terveytemme perustuu?

On sanottu, että olemme yhtä terveitä, kun meidän solumme ovat. Ja tämä pitää todellakin paikkansa. Jotta ne meidän solumme voisivat parhaalla mahdollisella tavalla ts. saisivat syömämme ravinnon ja hengittämämme hapen sekä toisaalta soluista kuona-aineet kulkeutuisivat pois, tähän kaikkeen tarvitaan verenkiertoa.  Ja nimenomaan mikroverenkiertoa, joka muodostaa koko verenkierrostamme peräti 74 %! Koska valtaosa verenkierrostamme on näitä pienen pieniä verisuonia, on tällä järjestelmällä ratkaisevan tärkeä merkitys koko terveydellemme. Mikroverenkierto nimittäin kuljettaa soluillemme ravinnon ja hapen sekä ne kuona-aineet soluistamme pois ts. se huolehtii meidän perusaineenvaihdunnastamme. Siksi terveyden yksi peruspilareista on hyvä verenkierto.

Oletko koskaan miettinyt, miten verenkierto vaikuttaa sinun terveyteesi?

Aika harva on. Hyvinvoinnin lisääntyminen, parempi uni, vähemmän selkäkipuja, parempi suorituskyky – esimerkiksi näihin kaikkiin liittyy hyvä verenkierto ja erityisesti hyvä mikroverenkierto.

Tule mukaan Online Terveysluennolle kuulemaan tästä asiasta lisää! 

 Luennon tavoitteena on antaa tietoa vaikutustavaltaan ainutlaatuisesta BEMER® fysikaalisesta verisuoniterapiasta. Saat uutta tietoa verenkierron toiminnasta ja sen suuresta merkityksestä terveydelle ja toipumiselle kaiken ikäisille ihmisille. Saat tietoa, miten terapia vaikuttaa, mihin vaikutus kohdentuu ja milloin sitä kannattaa käyttää. Tilaisuuden jälkeen tiedät tarkalleen, kuinka BEMER voi auttaa sinua ja myös muita ihmisiä ympärilläsi. 

Terveysluentoja järjestetään kaksi maaliskuussa:

9.3. klo 18.30 
29.3. klo 18.30

Saat luennosta myös itsellesi jälkikäteen nauhoitteen, johon voit palata uudelleen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan – rekisteröisin mielelläni sinut luennolle!

Lämmöllä,

Leena

#Bemer #fysikaalinenverisuoniterapia #mikroverenkierto #mikroverenkierronparantaminen #terveydenedistäminen #kroonistensairauksienennaltaehkäisy #sairauksientukihoito

Jätä kommentti