Energiahoito etänä on vaan niin <3

Maailman muuttuessa pandemian seurauksena ja etätyöskentelyn yleistyessä, olen oikeasti tästä vain erittäin kiitollinen. Luonnollisesti fyysiset kohtaamiset tulevat aina olemaan erittäin tärkeitä, mutta koska ne eivät olleet mahdollisia pandemian aikana, pakotti uusi aika meitä ajattelemaan työskentelytapojamme toisin. Minusta se oli varsin opettavaista ihan meille jokaiselle. Yhteydenpito onnistuu monella muullakin tavalla kuin fyysisesti olemalla läsnä samassa paikassa.

Etäilyn ihanat hyödyt

Näin tapahtui myös tarjoamani palveluiden suhteen, jotka aikaisemmin olivat painottuneet lähes täysin fyysisiin kohtaamisiin. Nyt pystyn tarjoamaan kaikki palveluni etänä. Ja tuohan tämä etäily todella paljon uusia mahdollisuuksia palvella ja auttaa asiakkaita asuivat he fyysisesti sitten missä päin maailmaa tahansa! Kerrassaan niin huikeaa <3

Ja vielä muutama sana ylipäätään tästä etäilystä eli mitä kaikkea hyvää ne ovatkaan tuoneet! Ne säästävät aivan hurjasti meidän jokaisen aikaa, kun fyysisiä siirtymisiä ei ole puhumattakaan muista niihin liittyvistä kuluista tai ekologisuudesta puhumattakaan! Luonto siis herätti meidät ajattelemaan asioita toisin. Toivottavasti tämä hyvä kehitys jatkuu ja turha luonnon rasittaminen loppuisi, jotta maapallomme säilyisi tuleville sukupolville, ennen kuin se on liian myöhäistä. Ja toivottavasti meille jokaiselle jäi etäilystä uusia ekologisempia tapoja arkeemme. Näin todellakin toivon.

Viime aikoina olen saanut tehdä myös energiahoitoja pääsääntöisesti etänä, josta olen myös niin äärimmäisen kiitollinen! Tämä kun mahdollistaa hoitamisen ihan jokaiselle, joka tuntee tarvitsevansa apua – olet sitten fyysisesti missä tahansa. Miten päädyin tekemään energiahoitoja etänä, tästä olen kertonut aikaisemmin täällä.

Energiahoidon etäasiakkaiden kokemuksia

Tässä muutamia etähoitoasiakkaitteni palautteita hoidosta viimeisiltä viikoilta:

  • Kiitos paljon! Olo on nyt selvästi keventynyt ja rauhoittunut.
  • Nyt ovat unet maistuneet!
  • Menin syviin tiloihin, nyt on rauhallinen olo. Paljon vapautui ylimääräisiä energioita.
  • Keho puhdistui ja tasapainottui, hyvä olo, kiitos! Olen saanut myös paremmin nukuttua.
  • Jossain vaiheessa hoidossa tunsin ikään kuin niskaani olisi varovasti venytetty ja olkapäitäni koskettavan. Hoidon jälkeen olo oli jännän kivuton, sellainen pehmeä, rauhallinen.
  • Pääsin äärimmäisen rentoutuneeseen tilaan, joka vain jatkui hoidon jälkeen.
  • Hoidon aikana tuli ihana rauha ja tunsin höyhenten kevyttä koskettelua sekä käsivarsissa tunsin etenkin ihanaa lämpöä.

 

Ja vielä muutama pidempi palaute:

  • Kiitos vielä kerran energiahoidosta ja rentouttamisesta. Sain selkeästi apua kipeään niska-hartiaseutuun ja polviin jo hoidon aikana. Hoidon jälkeen pystyin työskentelemään tietokoneella useita tuntia ilman kipua ja jopa 10 km pyörällä ajaminen isoine ylämäkineen onnistui ilman kipua. Tämä kokemus kaukohoidosta oli minulle uusi ja olin yllättynyt, miten herkästi tunsinkaan kehossani energiavirtaukset hoidon aikana. Voin lämpimästi suositella hoitoa ihan kaikille.
  • Olen kärsinyt kovista kuukautiskivuista ja runsaasta vuodosta 13-vuotiaasta (paitsi 20-40-ikävuosia, kun käytin e-pillereitä). Nyt vuodon alkupäivänä (ennen kuin ennätin ottaa särkylääkettä) Leena antoi minulle puolen tunnin kaukohoidon. Sen aikana en tuntenut mitään erikoista, mutta kivut ja vuoto vähenivät minimiin! Eli energiahoito auttoi ainakin minua radikaalisti tässä niin monen naisen kärsimässä harmissa. 
  • Kiitos Leena kaukohoidosta, josta olen saanut paljon apua vaivoihini, jotka alkoivat kesäkuussa 2021. Vasen jalkani alkoi särkeä voimakkaasti sekä siihen tuli polttava tunne niin, että itku tuli väkisinkin pintaan. Jalkaa särki ja poltteli reidestä, polvesta, säärestä jalan ulkoreunan puolelta. Söin särkylääkettä, mikä auttoi hetkellisesti, mutta polttava tunne jatkui. Hoidin jalkaani kylmägeelillä ja -pyyhkeellä. Särky ja polte oli kokopäivästä myös yöllä, ja särkylääkettä meni 3x päivässä, mikä oli lääkkeen ohjeistus. Kävin lääkärissä kolme eri kertaa, otettiin röntgenkuvat lantiosta, koska vasempaa lantiotani oli myös alkanut särkeä ja röntgenkuvissa todettiin nivelrikkoa kummankin lantion puolella. Epäiltyyn hermopinteeseen söin lääkkeitä kaksi viikkoa, mutta en kokenut saavani helpotusta: ne olivat tarkoitettu masennuksesta kärsiville potilaille. En kärsinyt masennuksesta. Olimme sattumoisin Leenan kanssa yhteydessä, ja itkin hänelle vaivaani, niin sovimme, että aloitetaan kaukohoito ainakin 5 kertaa alkuun. Tunsin energian virtauksen hoidon aikana ja rentouduin ihan uneen asti. Kun nousin ensimmäisen hoidon jälkeen ylös pediltä, olin jäykkä kuin puu-ukko, ja lantion ympärillä panssari. Hoitojen edetessä tulin kerta kerralta paremman tuntoiseksi, ja mikä parasta kivut ja polte jalassani loppuivat kokonaan 1.9. eikä sen jälkeen ole särkenyt yhtään, enkä ole syönyt yhtään kipulääkettä! Särky ja polte jalassani kesti siis kolme kuukautta. Elämäni hymyilee jälleen, on hymyillyt koko syksyn, kun olen voinut hyvin Leenan kaukohoidon seurauksena. Olen niin kiitollinen Leenalle ja energiahoidoille, sillä puhuttiin jo leikkauksen mahdollisuudesta, mutta minä olen luontaishoitojen kannattaja, uskon luonnon parantavaan voimaan! 

Mielenkiintoinen palaute energiahoidosta etänä

Energiahoito on kyllä varsin hämmästyttävää ja välillä hämmentävääkin, täytyy myöntää. Vaikka itse toimin energiahoitajana, yksi saamani asiakaskokemus yllätti jopa itsenikin! Sain nimittäin tällaisen palautteen.
 
”Keskustelin tuttavani kanssa ja valitin hänelle kipeää vasemman silmän yläosaa. Joku kulki takaa ohitse ja samassa Leena tarttui niska-/silmäkulmaotteella päähäni ja kertoi minkä niminen tuo silmäkulmaluu on ja iloiseen tapaansa huudahti, että ”odota ihan pikku hetki, kohta helpottaa”. Siinä samassa helpotti kipu ja heräsin. Leena on siis osannut tuoda kaukoparantavan osaamisensa myös uniin:) Minna 55 v.”

Kun haluat energiahoidon etänä

Energiahoidostani toki löytyy lisää tietoa sivuiltani. Ja luonnollisesti aina voit laittaa minulle viestiä tai kysymyksiä, joihin mielelläni vastaan. Tai kun haluat etähoidon, niin varaa sinulle sopiva aika. Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Elämä on vaan niin ihmeellistä ja joka päivä meillä on mahdollisuus oppia tästä vain lisää. Kaikesta kiitollisena jatketaan eteenpäin <3.

#bodymindenergybalancingmethod #suomenenergiahoitajat #energiahoito #energiahoitoetänä #kaukohoito #krooninenstressi #stressi #unettomuus #traumat #kivut #säryt

Jätä kommentti