Elokuun aikaa – uuden luomisen taikaa!

Näin elokuun koittaessa on samalla hieman haikea olo, mutta myös kuplivan innostunut! Haikea siksi, kun tiedostaa kesän kääntyvän vääjäämättömästi lopun puolelle. Kupliva, kun syksy saapuu ja tuo mukanaan uusia asioita, joiden ajatteleminen tuottaa ihanan energiaryöpyn ja saa innostuksen punan kohoamaan poskille!  

Latautuminen fokuksessa..

Kesä on itselleni ehdottomasti latautumisen aikaa. Silloin tehdään asioita, joita ei muulloin voi tehdä. Uidaan luonnonvesissä, pyöräillään helmat hulmuten auringon laskiessa, uistellaan kaloja bikinit päällä, kerätään marjoja ja sieniä upeista metsistämme ja suon sopukoista. Ja rikotaan niitä rutiineja – tehdään asioita toisin! On muuten todella virkistävää ja antoisaa.

Kesästä eniten jään kaipaamaan ihanaa valoa ja valoisuutta, ja noh tietysti myös sitä luonnon vesissä uimista..! Valolla on kyllä ihmeellinen voima. Ja mikä autuus on ollut aloittaa aamut pulahtamalla ihoa hyväilevään, pehmeään veteen lintujen laulaessa. Vesi ja valo ovat varsin voimakas yhdistelmä, mikä on herättänyt eloon ihan kirjaimellisesti!

Voimakas valo

Valosta on vielä pakko kertoa retkestämme, jonka tein heinäkuun viimeisenä päivänä siskoni kanssa Mustion linnaan ja sen kauniiseen historialliseen ympäristöön. Otimme toki kuvia, paljonkin, ja alla olevan kuvan otti siskoni minusta. Päivä oli pilvinen, mutta jostain kumman syystä tähän kuvaan tuli aivan ihmeellinen, hyvin erikoinen läpikuultava valo. Näitä kuvia siskoni otti useampia, ja kaikissa aivan sama. Luonnossa tuota valoa ei ollut. Siskoni vielä kertoi, että hänestä noiden kuvien ottaminen oli tuntunut jotenkin ihmeellisen ahdistavalta ja raskaalta, ikään kuin jokin voima olisi painanut häntä. Kun molemmat uskomme vahvasti valomaailmaan, ajattelimme, että edesmennyt isämme halusi näin osoittaa rakkauttaan ja olla mukanamme ikuistaen yhteisen hetkemme näin kauniisti. Näin uskomme, kun kuva on niin herkkä.

Uusi vuosi ja elokuu

On kaksi ajankohtaa, jolloin erityisesti itse pohdin mennyttä ja tulevaa. Ensimmäinen on tietysti vuodenvaihde, mutta toinen on ehdottomasti elokuu. Molempiin sisältyy vahvasti uudistuminen, toiveikkuus, ja ehkäpä tietynlainen taianomaisuus. On hyvä hetki pysähtyä ja katsoa peruutuspeiliin, mutta myös miettiä tulevaa, koska siihen me voimme vaikuttaa. Näin elokuussa tuntuukin jälleen, että olen lähes kuolematon ja jes, kaikki on mahdollista!

Nyt vaan täytyy miettiä, mihin haluan panostaa ja miksi?

Energisoidu unelmistasi!

Olin mukana kesän alussa Energisoidu unelmistasi -ryhmävalmennuksessa. Tämä auttoi minua pysähtymään oikeasti sen äärelle, mitä haluan ja pukemaan nämä asiat sanoiksi. Niin hyödyllistä, ja nyt työstän näitä eteenpäin.

Mitä vahvemmin tunnen mitä haluan, sitä paremmin nämä asiat voi toteutua. Mitä vahvemmin energisoidun unelmistani, sitä helpommin ne voivat toteutua. Ryhmävalmennuksen etu on juuri tämä ryhmä. Ryhmä on enemmän kuin osallistujiensa summa. Kuten nyt tässä valmennuksessa meillä oli aivan upea porukka, joka pystyi jakamaan hyvinkin henkilökohtaisia asioita ja saimme toinen toisiltamme tukea, ohjausta, voimaa ja energiaa sekä ajattelemaan toisten kautta myös itseä. Aivan huikeaa!

Elokuu voi olla siis hyvinkin uudistumisen aikaa, kun antaa sille mahdollisuuden. Elokuu voi olla hyvinkin taianomaista, joten nyt kannattaa heittää unelmat universumiin, ne kun voivat hyvinkin toteutua!

 

Elämme siis uuden luomisen ihanaa aikaa – parasta elokuuta!

#elokuu #energisoiduunelmistasi #elokuuuudenluomisenaikaa #unelmaelämä

Jätä kommentti