Elämän yllätyksellisyys

Elämä on vaan niin ihmeellistä ja ihanan yllätyksellistä!

Tähdet olivat kohdallaan, kun sain tutustua toukokuussa upeaan, erittäin intuitiiviseen muutosvalmentaja Riikka Ylitaloon, ja missäpä muualla kuin BNI:ssä eli BNI Online Premium Suomen -kokouksessa! Itsehän olen kuulunut tähän hienoon verkostoon jo vuodesta 2018, kun perustin oman yritykseni. Ja tämä päätös on ollut yksi parhaimmista!

Noh, mutta takaisin kevääseen!

Yhteinen sävel löytyi helposti ja pyörät pyörähtivät vauhdilla käyntiin. Yhteistyö kulminoitui jo kesäkuussa Riikan ryhmävalmennukseen, jossa sain tehdä osallistujille energiahoidon. Niin mahtavaa!

Ja nyt yhteistyö jatkuu..

Syksy ei ole ainoastaan sadonkorjuun aikaa, vaan se voi olla hyvinkin uuden luomisen aikaa. Näin koen vahvasti. Ja siksi haluan kertoa myös täällä, mitä meillä Riikan kanssa on meneillään – Sinun parhaaksesi!

Yhteistyömme Riikan kanssa on nimittäin kulminoitunut nyt siihen, että meiltähän on nyt tulossa aivan upeaa uutta tähän ihanaan syksyyn!

Kipuiletko ja haluat siitä eroon?

Aina elämä ei ole niin auvoista, vaikka olisikin arvostettu työpaikka, kunnollinen aviopuoliso, lutuinen lemmikki ja aikaa itselle, kun lapset ovat lentäneet pesästä omaan koloonsa.

Olet kuitenkin kenties tyytymätön itseesi, muihin tai johonkin.

Tulee tunne, että jotain puuttuu tai on liikaa, ja mietit, tässäkö tämä nyt oli? Kuulostaako tutulta?

Kysy tuolloin itseltäsi, oletko aidosti onnellinen? Elätkö sellaista elämää, jota oikeasti haluat elää? Vai elätkö toisten odotusten mukaista elämää? Millainen elämä saisi sinut kuplimaan innostuksesta, jos kaikki olisi mahdollista?

Voit kysyä myös itseltäsi seuraavia kysymyksiä:

  • Haluat muutosta, mutta et oikein tiedä mitä?
  • Haluaisit elää unelmaelämääsi ihan oikeasti, mutta et oikein tiedä mitä se tarkoittaa?
  • Oletko tässä hetkessä valmis sukeltamaan syvemmälle itseesi ja löytämään vahvan itsetuntemuksesi kautta asiat, jotka aidosti tekevät sinut onnelliseksi?
  • Haluaisit konkreettisesti kiteyttää itsellesi merkityksellisimmät asiat elämässäsi, ja ennen muuta haluat luoda ne todeksi – malttamattomasti!

Mitä minulle tapahtui?

Oikeastaan tämä kupliva innostukseni ryöpsähti valloilleen jo alkukesästä,
kun universumi järjesti minulle ”noin vain” mahdollisuuden osallistua huikeaan Energisoidu unelmistasi -ryhmävalmennukseen! Ja sillä tiellä nyt ollaan – monessakin mielessä!

Sain yllättäen aivan huikean mahdollisuuden sukeltaa syvälle itseeni, jotta löydän minulle tärkeimmät ja merkityksellisimmät intohimoni. Ne asiat, jotka tekevät minusta aidosti onnellisen. Ne asiat, joita haluan elämääni joka päivä, joka hetki, ja jollaista elämää haluan elää!

Olen tällä hetkellä niin innoissani, sanoisin jopa huumaantunut omista unelmistani. Unelmistani, joiden ajatteleminen saa endorfiinini liikkeelle. Ja mikä tärkeintä, sydämessäni tiedän löytäneeni suuntaviivat omaan unelmaelämääni <3.

Nyt matka jatkuu – olen aloittanut elää unelmiani todeksi! Olen valinnut siis kaikista mahdollisuuksista sen aikalinjan, jossa voin elää unelmaelämääni.

Näin voit sinäkin!

Miten pääset alkuun?

Jos tämä yhtään resonoi sinussa, suosittelen niin lämpimästi Riikka Ylitalon upeaa ryhmävalmennusta Energisoidu unelmistasi, jossa Sinä olet fokuksessa, Sinun intohimosi, Sinun elämäsi.

Valmennus alkaa viikolla 36 ja kestää neljä viikkoa. Jos sinä haluat alkaa elämään unelmaelämääsi, mutta et välttämättä tiedä, mitä se sinulle tarkoittaa, niin tämä valmennus on sinulle.

Tämä huikea valmennus syventää itsetuntemusta ja kiteyttää sinulle konkreettisesti merkityksellisimmät asiat elämässäsi, ja miten luot ne todeksi.

Oletko valmis uuteen innostavaan lukuun elämässäsi?

Ja eihän tässä vielä kaikki!

Ja vielä yksi asia: minä saan kunnian tehdä tälle ryhmälle energiahoidon, jolloin päästämme irti energeettisesti meitä rajoittavista tunteista ja asioista!

Hei hei vanha – tervetuloa uusi!

Oletko valmis uuteen innostavaan lukuun elämässäsi?

Me olemme. Olemme valmiita antamaan sinulle tietämyksemme, taitomme, kokemuksemme ja kaikki opit, jotka ovat tarttuneet meihin oman matkamme aikana.

Tulevaisuus ei ole huomenna, tulevaisuus on nyt. Meillä ei ole muuta hetkeä kuin tämä hetki.

Millaisen viestin sinä annat tässä hetkessä universumille? Ole tarkka ja varovainen, sillä kaikki viestisi palautuvat sinulle takaisin: sanat, ajatukset, toiveet.  Siksi universumia voisi kuvailla suureksi peiliksi. Kaikki, mitä sanot ja ajattelet heijastuvat sinulle takaisin. Toiseksi sitä voisi kuvailla suureksi korvaksi, joka kuulee kaiken, mitä sinä puhut, ajattelet, tunnet.

Joten olisiko nyt oikea aika oikeasti pohtia, mitä sinä viestität universumille?

#aikaunelmoida #unelmaelämä #energisoiduunelmistasi #uudenluomisenaika #unelmattodeksi #BNI #GiversGain #verkostoituminen #yhteistyö

Jätä kommentti