Vieraskynä: energiahoito asiakaspalaute

Hyvinvointipalvelut_kolme enkeliä_wellbeingyou

Tunnelmat hoidon alussa

Leena, sinun luonasi ja hoivassasi on lämmintä tunnelmaa. Olit valmistellut itseäsi pitkään ennen energiahoidon aloitusta ja sen todella huomasi. Kätesi olivat tulikuumat heti ensikosketuksesta lähtien, ote lempeä ja kevyt kuin perhosen siiven hipaisu. Tunne hoidosta oli heti luottavainen. Olet erittäin osaava ja asiakkaaseensa panostava ja siten hoidostanikin tuli todella rauhallisen puhdas energioiden kanavointihetki.

Hoidon vaiheet

Olen itse voimallinen energiahoitaja ja minulle itselleni oli suuri kokemus käydä näin hienoviritteisessä hoidossa luonasi. Aluksi kartoitettiin yhdessä ongelmakohtani ja juuri muuten ei paljoakaan puhuttu alun jälkeen. Olipa ihanaa kerrankin olla hiljaa ja antaa toisen hoitajan viedä hoitoa. Kevyt siritys hermostossa täytti heti koko kehoni ja valtasi sitä myöten kaikki energiakehoni lopulta todella mukaansa tempaavasti ja voimallisesti. Tarkasti ja tunnollisesti kävit läpi kaiken mistä oli puhuttu ja virtautit puhdasta ja korkeinta hoitovaloa ylleni puhdistaen kaikki tasot ja kanavat. Sen päälle teit varmasti vielä paljon enemmänkin kaikkea upeaa liikkuen kehossani molemmin puolin ja energioissani järjestelmällisesti.

Nukahdin ja nautin euforisesta tilasta

Koskaan aiemmin en ole nukahtanut hoidon aikana, mutta nyt siinä maatessani näin kävi, koska pääsin käsissäsi niin rentoon olotilaan, että nukahtaminen kävi hetkessä ja aivan huomaamattani. Hoito oli todella pitkä ja sain nauttia euforisesta olotilasta koko hoitoni ajan. Kuvia virtasi silmieni ohi, kun hoidit kertomiani vaivoja, joten varmasti oltiin syvällä energioissani ja oikeissa aiheissa. Kauniisti ne irtoilivat yksi kerrallaan minusta. 

Kun viimein nousin hoitopöydältäsi, oli minulla todellakin euforinen, tasapainoinen ja puhtaan kevyen leijaileva olo, pääni oli hivenen sekaisin, mutta mieli iloinen ja tyyni. Aivan loistavan lämminenerginen ja nautittava hoito varmoissa käsissäsi oli takana ja tästä upeasta rauhan- ja tasapainonkokemuksestani olen sinulle ikikiitollinen. Ihana hoitava kihelmöinti, hermoston siritys ja kaunis energia pulppuili vielä pitkään kehossani. Sain nukuttua koko seuraavan yön rauhallisesti ja pääsin etenemään omien traumanpurkujeni kanssa merkittävästi upean ja ammattitaitoisen hoitosi jälkeen. Mieli oli pitkään pirteä ja keho toimi moitteetta. Suosittelen lämpimästi kaikkia kokeilemaan sinun lämminhenkisiä energiahoitojasi. Lämmin kiitos, Leena, olet niin upea <3.

Terveisin Minna

#energiahoito #SuomenEnergiahoitajat #BodyMindEnergyBalancingMethod #energiahoitolähihoitona #energiahoitokaukohoitona #energiahoitoetänä

Jätä kommentti