Ystävänpäivä askel maailmanrauhaan?

Ystävänpäivästä voidaan olla montaa mieltä mm. sen valtavan kaupallisuuden johdosta. Myös itse olen suhtautunut näihin meille rantautuneisiin ”amerikkalaisiin hömpötyksiin” yleensä vähintäänkin varauksella. Mutta erityisesti näinä aikoina esimerkiksi juuri tällainen ystävien, läheisten ja rakkaiden muistaminen on noussut silmissäni arvoon arvaamattomaan.

Ilman läheisiä ja rakkaita ihmisiä maailmamme olisi valtavan kurja paikka. Ja ajattelenkin, että lähimmäisistä ja ystävistä huolehtiminen on askel maailmanrauhaan!

Mitä tarkoitan?

Jos kohtelisimme kaikkia kanssakulkijoitamme aina ihmisarvoa kunnioittaen, arvostaen ja välittäen, maailma olisi niin paljon parempi paikka elää. Ystävänpäivän voisikin nähdä yhtenä keinona toteuttaa juuri tätä: jakaa iloa, valoa ja hyvää oloa tutuille ja tuntemattomille!

Kun me kaikki tekisimme näin, niin silloinhan edistäisimme maailmanrauhaa!

Eli ajattele, meillä kaikilla onkin näin ollen onnen, rauhan ja hyvän elämän avaimet täysin omissa käsissämme, jos vain haluamme niitä käyttää. Aivan mahtavaa!

On myös todettu, että kun itse antaa ja jakaa hyvää toisille, tästä saatu hyvänolon tunne tuo mielihyvää kauan. On myös todettu, että kun tekee hyvää toisille, tämä ele yleensä palaa sinulle takaisin
tavalla tai toisella, enemmin tai myöhemmin. Englanniksi: Givers Gain – kun annat, niin saat!

Ja jos emme taloudellisesti pysty tarjoamaan ja antamaan fyysisesti asioita lähimmäisillemme,
me kaikki voimme aina lähettää rakkautta ja valoa kaikille maailman ihmisille, mukaan lukien päättäjät.

Tähän meillä kaikilla on varaa.

Joten vietetäänkin tätä tulevaa Ystävänpäivää ISOMMIN kuin koskaan! Tai vielä parempi, vietetään Ystävänpäivää joka päivä, sillä Ystävänpäivä on hieno muistutus siitä, mikä tässä elämässä ja maailmassa on loppujen lopuksi tärkeintä. Se on rakkaus – kaikkein laajimmassa merkityksessä.
Joka aamu meditoidessani pyydän, että oppisin rakastamaan itseäni, jotta rakkauden kaksoiskäskyyn kuuluva osuus, rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi, voisi toteutua.

Myönnän, olen edelleen opintiellä.

Itsensä rakastaminen ei ole itserakkautta. Itsensä rakastaminen on itsestään huolehtimista ja arvostamista. Omasta hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimista, joka on omalla vastuullamme.
Kun itse voi hyvin, niin voi, pystyy ja jaksaa huolehtia myös lähimmäisten hyvinvoinnista. Näin me teemme jokainen tästä maailmasta ja tästä päivästä hitusen verran paremman.

Siksi mielestäni Ystävänpäivä ansaitsikin nostaa vielä suurempaan arvoon vai mitä mieltä olet?

Jotta tätä ajatusta voisit viedä ihan konkreettisestikin eteenpäin tuoden niin ystävillesi kuin itselle hyvää oloa ja terveyttä, haluan tarjota


14.2. ostetuista energiahoidoistani 
-20 % alennuksen! 

 

Ja tiesithän, että energiahoito onnistuu myös etänä! 

Rakkain ja toisistamme huolehtivin Ystävänpäiväterveisin!

Lämmöllä,

Leena

Jätä kommentti