Tehokas hoitomenetelmä hyvinvoinnin lisäämiseksi

 

 

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka auttaa monenlaisissa vaivoissa.

 

Mitä energiahoito on?

Energiahoito on laaja käsite. Energiahoidoksi voidaan laskea hyvin monia eri hoitomuotoja sen perusteella minkä toimintamekanismin kautta hoito vaikuttaa. Energiahoidoilla viitataan yleensä tekniikoihin, missä hoitovaikutus saadaan kiinalaisen lääketieteen määrittelemän ns. ihmisen energiajärjestelmän kautta.

Muutamia tunnettuja energiahoitomuotoja ovat mm: Reiki, Quantum Touch, Pranic Healing, Healing Touch.

Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta, ja tämän vuoksi sen vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.

 

Mihin energiahoito auttaa?

Yleensä ajatellaan, että tiettyyn vaivaan tarvitaan juuri tietty hoito. Tämä on totta länsimaisessa lääketieteessä, missä hoidetaan yleensä oiretta eikä vaivan syytä, jota ei yleensä tiedetä. Energiahoidossa sen sijaan ei hoideta pelkästään oiretta, vaan hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy. Kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja se siirtyy sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä tahansa oire voi hävitä.

Perusperiaate siitä, mihin energiahoito voi auttaa on: ”kaikkeen”. Kyse ei ole siis oireen tyypistä, vaan siitä, mikä on kyseisellä henkilöllä vaivan takana oleva syy. Kahdella eri henkilöllä voi olla sama oire, mutta täysin eri syyt oireen takana. Tämä voi johtaa siihen, että yksi saa apua yhdellä hoitokerralla ja toiselle tarvitaan useita hoitokertoja. Kukaan ei voi tietää varmaksi, kuinka nopeasti sinä saat apua vaivaasi, ennen kuin olemme tehneet ainakin yhden hoidon ja nähneet, miten sinun kehosi vastaa hoitoihin.

Energiahoidot eivät ole lääketieteen korvike, vaan yksi puuttuva pala siihen yhtälöön, josta ihmisen hyvinvointi koostuu. Yhdistämällä lääketiede ja energiahoidot päästään aivan uudelle tasolle sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa.

Täältä löydät luettelon erityyppisistä oireista, mihin hoito on auttanut >>

 

Mihin energiahoitojen teho perustuu?

Suuri osa energiahoidon tehosta perustuu kroonisen stressitilan/jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta.

Energiahoitotekniikat purkavat kehosta erittäin syvällä hermostossa olevaa kroonista jännitystä, mikä on sinne kertynyt yleensä erilaisten traumaattisten elämänkokemusten ja pitkien stressijaksojen myötä. Kun tuon tyyppinen stressitila saadaan purettua hermostosta pois, keho rentoutuu hyvin syvällisellä tasolla, paranemisprossit aktivoituvat ja ns. “ihmeitä” alkaa tapahtua.

 

Mitä energiahoidossa tehdään?

BodyMind Energy Balancing Method sisältää useita erilaisia tekniikoita. Riippuen asiakkaasta ja vaivan tyypistä, jokainen hoitokerta voi olla hieman erilainen ja koostua eri tekniikoista.

Yleensä hoitotapahtuma etenee tietyllä peruskaavalla:

Vaihe 1: Alkuhaastattelu

Hoidon alussa kysymme oireet sekä kartoitamme mahdolliset syyt oireeseen. Jos energiahoito on asiakkaalle uusi asia, kerromme tarkemmin, mihin hoito perustuu ja mitkä ovat tavoitteet hoidossa.

Vaihe 2: Energeettinen jäsenkorjaus

Ensimmäinen hoitovaihe on yleensä asentovirheiden mittaus ja korjaus. Riippumatta vaivasta, teemme energeettisen jäsenkorjauksen yleensä aina, sillä on erittäin tärkeää, että kehossa ei ole syvien lihasten jännityksiä ja että selkäranka on suora. Vinossa oleva selkäranka voi aiheuttaa nikamien väliin hermopuristuksia ja siitä voi aiheutua monia oireita.

Tässä vaiheessa käydään läpi koko keho ja asentovirheet kuten erimittaiset jalat, lantion ja lonkan virheasennot, kallon luut sekä selkäranka mitataan ja asento korjataan.

 

 

Vaihe 3: Muiden tekniikoiden käyttö

Jäsenkorjauksen jälkeen tehdään yleensä 1-4 muuta tekniikkaa riippuen asiakkaan vaivasta.

Jos asiakas on tullut hoitoon esim. masennuksen takia, voidaan tässä kohtaa purkaa hermostosta sinne traumojen kautta kertynyttä emotionaalista stressiä. Emotionaalisen stressin purkaminen voidaan tehdä useilla eri tekniikoilla, riippuen siitä, tietääkö asiakas ne traumaattiset tapahtumat, mitkä ovat oireen syynä. Stressin purku voidaan tehdä siis käyttäen tietoista mieltä, tai se voidaan tehdä pelkästään kehon/alitajunnan kautta.

Vaihe 4: Kivun hoito

Viimeisenä tekniikkana tehdään kivunhoitoprotokolla, mikäli asiakkaalla on vielä kipua hoidon loppuvaiheessa.

Tämä vaihe on viimeisenä, koska yleensä asentovirheiden korjaaminen poistaa kivut, eikä tätä vaihetta siksi tarvitse aina tehdä. Mikäli kuitenkin asiakas tuntee vielä kipua, tai hän tuntee, että hartiat ovat vielä jäykät, tehdään tämä vaihe. Tässä vaiheessa yli 90% asiakkaista loputkin kivut poistuvat.

Vaihe 5: Loppukeskustelu

Kun hoito on ohi, asiakkaalle kerrotaan, mitä asentovirheitä löytyi ja miten hyvin ne korjautuivat. Joskus sitkeämmät asentovirheet voivat vaatia useampia hoitokertoja ja tästä kerrotaan hoidon lopussa. Asiakkaalle myös kerrotaan, mitä on odotettavissa hoidon jälkeen ja onko tarvetta lisähoidolle. Asiakas voi olla myös kiinnostunut keskustelemaan niistä tuntemuksista, mitä hän tunsi hoidon aikana, tai hänellä on voinut herätä muita kysymyksiä hoitoon liittyen.

Miten energiahoitoon pääsee?

Jotta hoitoon hakeutuminen on yhtä luonnollista kuin itse hoito, kannattaa tutustua seuraavaksi osioon 5 askelta kokonaisvaltaiseen hoitoon.

 

 

Uskalla voida paremmin!