UPEA KOLMIKYMPPINEN,

VIEHÄTTÄVÄ NELIKYMPPINEN

VAI VASTUSTAMATON LOPPU ELÄMÄSI – MITÄ SINÄ HALUAISIT?

Kun haluamme voida kokonaisvaltaisesti hyvin, vaikuttaa siihen sekä ulkoinen että sisäinen hyvinvointimme toinen toistaan tukien. Jokaiselle ulkoinen hyvinvointi tarkoittaa erilaisia asioita aina esteettisyydestä sairauksien tuomiin ulkonäkömuutoksiin, turhamaisuudesta puhumattakaan. Mutta mielestäni turhamaisuutta ei ole, jos voin auttaa Luonto-Äitiä esimerkiksi näin viisikymppisenä luonnollisilla, tehokkailla menetelmillä niin, että itse koen olevani tyytyväisempi ja onnellisempi peiliin katsoessani – koen siis voivani hyvin. Koettu ulkoinen hyvinvointi voikin tarkoittaa hyvin erilaisia asioita meille kullekin. Mitä se tarkoittaa Sinulle?

Millaisia tavoitteita tai toiveita Sinulla on oman ulkoisen hyvinvointisi tai ulkonäkösi suhteen? Mitä Sinä haluaisit muuttaa itsessäsi, jotta Sinä voisit paremmin? Näillä sivuilla saat tietoa, millainen konsepti BYAS on ja miten se voi muuttaa Sinun elämääsi ja miten se voi auttaa Sinua saavuttamaan kauneus, terveys, ja hiuksiin liittyvät tavoitteesi todellakin uusilla, mullistavilla tavoilla.

BYAS eli Bionic Youth Activating System tarkoittaa bionisen nuoruuden aktivointijärjestelmää, jossa kauneushoitoloiden uusimmat ja moderneimmat ihon, vartalon ja hiusten nuorennusteknologiat ovat nyt kaikkien saatavilla. Ja mikä parasta, voit hyödyntää näitä innovatiivisilla mobiililaitteilla helposti ja mukavasti kotonasi eli Sinä voit hoitaa itseäsi ammattimaisesti, helposti ja nopeasti – milloin ja missä vain, ja huomattavasti edullisemmin kuin kauneus- tai hiusklinikoilla.

BYAS yhdistää globaalin terveystutkimuksen uusimmat tulokset luonnollisiin aktiiviaineisiin sekä parhaisiin teknologioihin ja tieteellisiin löydöksiin. Tavoitteena on olla aina mahdollisimman yksinkertainen ja luonnollinen sekä samalla mahdollisimman tehokas.

 

 

Kasvojen ja ihon ammattimaiseen hoitoon BYAS Groomster ja BYAS Face Lifter. Lue lisää >>

 

Silmänympärysihon hellävaraiseen, mutta tehokkaseen hoitoon BYAS Eye Lifter. Lue lisää >>

 

Vartalon luonnolliseen muokkaamiseen BYAS Body Lifter. Lue Lisää >>

 

Hiusongelmista kärsiville BYAS Hair Completer. Lue lisää >>

 

Tehokas ja helppo puhdistus-, painonhallinta- ja kauneusohjelma CLB. Lue lisää >>

 

Elä terveenä pidempään Imune ReNewLife Lue lisää >>