Lämpimästi tervetuloa sivustolleni - mitä ilmeisemmin vastasit myöntävästi siis ainakin yhteen edellä esitetyistä kysymyksistä.

Wellbeing You Hyvinvointipalvelut tarjoaa Sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän palveluita, joilla Sinun on mahdollista saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin sisäinen kuin ulkoinen.

Palveluni rakentuvat kolmen ”B:n” ympärille:

BodyMind Energy Balancing Method -hoito

Bemer fysikaalinen verisuoniterapia

BYAS Bionic Youth Activating System

Kuulostaa monimutkaiselta, mutta oikeasti kyse on hyvin luonnollisista, tehokkaista hoitomuodoista, joilla me jokainen voimme rakentaa hyvinvointiamme, huolehtia itsestämme, voida paremmin.

Miksi sitten tarjoan juuri näitä palveluita Sinulle? Muutama sana taustastani. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri, tehnyt työurat erilaisten yritysten palveluksessa noin 30 vuoden ajan, saanut ihanan perheen ja lapset, käynyt siinä ohessa läpi vakavan työuupumuksen (kuinkas muuten kuin niiden ruuhkavuosien aikana), elänyt stressistä toiseen ja saanut palkkioksi "elintasosairaudet".  Kuulostaa siis aika tavalliselta, nykyään. Lähdin hakemaan muutosta, halusin voida yksinkertaisesti paremmin. Yksi asia johti toiseen ja askel askeleelta löysin ratkaisuja, jotka muuttivat oman elämäni täysin! Kohdallani se tarkoitti, että lähdin kouluttautumaan uudelle alalle ja uskalsin hypätä tuosta "normaalista" työelämän oravanpyörästä pois. Kiitollisena alan pikku hiljaa ymmärtämään ja hahmottamaan omaa tehtävääni: jos voin ja saan auttaa Sinua voimaan paremmin ja löytämään oman tiesi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, olen onnistunut tehtävässäni ♥

Palvelujeni tavoitteena on toisaalta terveyden tukeminen, terveyden edistäminen ja siten sairauksien ennaltaehkäiseminen, jotta Sinä voit elää täysipainoista elämää, nauttia siitä. Tämä kaikki tarkoittaa luonnollisesti parempaa jaksamista niin arjessa kuin työelämässä, ja siellä tulevaisuudessa jopa pidempien työurien parempaa toteutumista. Toisaalta jos juuri nyt haet apua esimerkiksi stressiin, kipuun, särkyihin, erilaisiin sairauksiin, yritykseni tarjoaa vaihtoehtoisia, luonnollisia ja tehokkaita hoitomuotoja juuri Sinulle. Ja jopa vakaviin sairauksiin, kuten MS-tauti, Alzheimer, diabetes ja reuma, hyviä tukihoitomuotoja. Kun kehostamme saadaan purettua erilaiset kroonistuneet stressitilat ja energiatukokset BodyMind Energy Balancing Methodilla sekä edistetään mikroverenkiertoa Bemerillä, kehomme luonnollinen paranemisprosessi voi alkaa.

Kokonaishyvinvoinnin ympyrässä en voi olla väheksymättä ulkoisen hyvinvoinnin merkitystä. Eikä ainoastaan esteettisessä mielessä, vaan myös esimerkiksi erilaisten ihosairauksien näkökulmasta. Kun peilikuvamme miellyttää, ihomme ja hiuksemme voivat hyvin, olemme luonnollisesti tyytyväisempiä ja onnellisempia – meillä on Hyvä Olo. Ja tähän ratkaisun tuo BYAS, joka auttaa meitä saavuttamaan kauneus, terveys, ja hiuksiin liittyvät tavoitteemme todellakin uusilla, mullistavilla tavoilla. Konsepti mahdollistaa, että meistä jokainen voi saada ammattimaisia tuloksia helposti ja nopeasti, missä ja milloin vain - eikö ole mahtavaa!

Koska olen itse löytänyt nämä menetelmät ja saanut niistä valtavasti apua, toivon saavani luvan auttaa myös Sinua voimaan paremmin nyt ja tulevaisuudessa.

 

Tervetuloa Hyvä Olo ♥