BEMER-HOITO

bemer parantaa veren virtausta

Mikroverenkiertoa voi edistää helposti ja turvallisesti Bemer-hoidolla. Parhaimman tuloksen saa ottamalla hoitoa kaksi kertaa päivässä kahdeksan (8) minuuttia (aamuin/illoin) sekä tarvittaessa hoitaa paikallisesti ongelma-alueita. 

Bemer-hoitolaitteiden vuokraus

Bemer-hoidosta saa parhaimman hyödyn joko vuokraamalla laitteen kotiin viikoksi kerrallaan, tai
nyt uuden laitteen voi vuokrata myös suoraan Saksasta kahdeksaksi (8) viikoksi..

  • Bemer-hoitolaitteen vuokraus viikoksi kerrallaan, 80 €/vko
  • Classic.setti 300 € + 99 € toimituskulut – kahdeksan viikon vuokra
  • Täydellinen Pro-setti oheislaitteineen 400 € + 99 € toimituskulut – kahdeksan viikon vuokra

Täydellisen Pro-setin että Classic-setin kahdeksan viikon vuokra maksaa juuri nyt puolet normaalista
hinnasta. Uuden laitteen vuokra on aina kahdeksan viikkoa, koska tuossa ajassa suurin osa
käyttäjistä huomaa selkeää parannusta omassa terveydentilassaan.

Listätietoja Classic-setistä löydät täältä ja Pro-setistä täältä.

Bemer-hoitolaitteen ostaminen kotiin

Bemer-hoitolaitteen voi lunastaa omaksi vuokra-ajan jälkeen, jolloin vuokra vähennetään uuden
laitteen hinnasta

  • Classic-setti 3.130 – 300 = 2.830 €
  • Pro-setti 4.400 – 400 = 4000 €

Jos haluat testata hoitoa, sekin onnistuu hyvin hoitopisteelläni Lohjan Virkkalassa. Bemer on sertifioitu lääkinnällinen laite ja se on turvallinen itsehoitoon tarkoitettu, joten se soveltuu koko perheelle. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Verenkiertojärjestelmämme koostuu valtimoista (11,5 %), laskimoista (14,5 %) ja mikroverenkierrosta (74 %). Mikroverenkierron tehtävänä on kuljettaa ravinto ja happi soluillemme sekä aineenvaihduntatuotteet soluistamme pois, jolloin aineenvaihduntaprosessimme voi toimia. Kun mikroverenkierto toimii, pysymme terveenä ja jos meillä on sairauksia, keho alkaa korjaamaan itse itseään luonnollisesti. Siksi mikroverenkierron toimivuus on ratkaisevassa asemassa niin terveytemme ylläpitämisessä kuin myös sairauksien tukihoidossa. Bemer on fysikaalinen terapia, joka stimuloi tehokkaasti ja turvallisesti mikroverenkiertoa ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Siksi se sopii vauvasta vaariin – jopa kotieläimet hakeutuvat mielellään hoitoon. Laitteen käyttö on helppoa ja turvallista, ja se on tarkoitettu itsehoitoon. Hoitoalustalla levätään aamuin illoin kahdeksan (8) minuutin ajan, jolloin saadaan paras hoitovastine. Bemer-hoitoa on mahdollista saada hoitopisteelläni tai laitteen voi vuokrata tai ostaa kotiin. Jos haluat tietää lisää Bemer-hoidosta tai haluat kokeilla sitä, ota yhteyttä, niin kerron mielelläni eri vaihtoehdoista. Voit varata ajan myös Bemer-esittelyyn ja/tai testihoitoon täältä.

Mikroverenkierto on sydämen apulainen, joka voi häiriintyä

Tiesitkö, että sydän ei ole yksin vastuussa veren jakelusta elimistöön verenkiertojärjestelmässämme? Sydän pumppaa verta valtimoihin, mutta sydämen tuottama paine heikkenee mitä kauemmaksi sydämestä edetään. Mikroverenkierto on sydämen apulainen, joka huolehtii veren virtaamisesta pienimmissä suonissamme. Mikroverisuonissa on oma laajenemis- ja supistumisliike (vasomotion), johon me itse voimme vaikuttaa elintavoillamme. Mikroverenkiertoa heikentää istuminen, stressi, unettomuus ja erilaiset sairaudet kuin myös luonnollinen ikääntyminen. Omega-3:n puute ravinnossamme edesauttaa soluissamme tulehduksellisen tilan eli matala-asteisen tulehduksen syntyä, jonka tiedämme tänään olevan yksi syy mikroverisuonten sairastumiseen. Tämä tila johtaa aikaa myöten useimpiin kansantauteihimme, jotka siis alkavat pienten verisuonten sairastumisesta (The American Heart Association 2016¹).

Tänä päivänä tiedämme, että valtaosaan tuntemistamme 45.000 sairaudesta liittyy heikentynyt mikroverenkierto. Aivan kuten isot tulipalot alkavat pienistä liekeistä, terveytemme isot ongelmat alkavat kehon pienistä häiriötiloista, matala-asteisesta tulehduksesta ja mikroverenkierron häiriöistä. Yleistäen voidaan sanoa, että meillä kaikilla on häiriöitä mikroverenkierrossamme, etenkin mitä vanhemmaksi elämme. Onneksi sen edistäminen on helppoa ja turvallista Bemer-hoidolla, joka on tarkoitettu aivan tavallisille ihmisille. Parhaimmat tulokset saadaan säännöllisellä kotihoidolla.

Pysy terveenä – tue paranemista – palaudu nopeammin

Bemer-terapiaa lähdettiin alun perin kehittämään kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyyn. Siksi sitä käytetään niin terveyden edistämiseen kuin myös erilaisten sairauksien, vaivojen ja kipujen tukihoitoon lääketieteellisten hoitojen rinnalla. Ts. olit terve tai sinulla on jo sairauksia, kaikki hyötyvät Bemer-hoidosta. Lisäksi terapia tukee leikkauksista toipumista ja yhä useammat urheilijat käyttävät Bemeriä niin suorituskyvyn parantamiseen kuin palautumiseen. Hoidolla on tutkitusti kohdennettu vaikutus mikroverenkierron laajaan järjestelmään: se tukee kehon toimintaa ja sen luonnollisia prosesseja, jolloin elimistö pystyy paremmin korjaamaan itse itseään. Laitteen vaikutusmekanismi on maailmanlaajuisesti patentoitu ja Bemer on lääkinnällisesti sertifioitu laite.

Sopisiko Bemer-hoito sinulle?

Lähtökohtaisesti Bemer-hoidosta hyötyvät kaikki ja siksi se pääsääntöisesti sopii kaikille vauvasta vaariin. Jos haluat tietää, miten Bemer-hoito voisi tukea sinun terveyttäsi tai sairauksien tukihoitoa, ota yhteyttä. Kerron sinulle mielelläni Bemer-hoidosta ja sen eri vaihtoehdoista. Voit varata halutessasi myös ilmaisen konsultaatioajan. Olen koulutettu Bemer liikekumppani ja tarvittaessa konsultoin Bemer-hoitoneuvonnan kanssa, jotta sinä saat mahdollisimman suuren hyödyn hoidosta. Mikäli päädyt hoitooni tai haluat vuokrata tai ostaa laitteen, saat minulta henkilökohtaisen opastuksen laitteen käyttöön ja hoito-ohjelman. Suosittelen lisäksi lämpimästi tutustumaan suomalaisten Bemer-käyttäjien kokemuksiin Hellisolujasisivustolta.

Asiakaskokemus

Olen käyttänyt Bemeriä nyt 2 vuotta, kiitos Leenan. Alkuperäisenä kimmokeena Bemerin hankkimiseen oli jalkojen verenkierron parantaminen. Erityisesti polvileikkauksen jälkeen Bemer-hoito selvästi nopeutti polven kuntoutumista ja ortopedinikin ihmetteli pikaista toipumistani. Nykyään käytän Bemeriä päivittäin yleiseen hyvinvointiini, immuniteetin ylläpitämiseen ja selkä-, jalka- ja nivelvaivojen ennaltaehkäisemiseen.  Kiitos Leena aktiivisuudestasi ja aina iloisesta palvelusta. Sini 56 v.

Mikroverenkierrosta ja Bemer-hoidosta lisää

Mitä on verenkierto ja mikroverenkierto?

Vaikka verenkierron käsite tuntuu meistä kaikista itsestään selvältä, niin onko se sittenkään? Meillä on noin 100.000 km verisuonia ja vain noin 5 L verta. Kyseessä on älykäs säätelyjärjestelmä, joka optimoi veren jakaantumisen kudosten tarpeen mukaan, jotta meidän biljoonat solut saisivat happea ja ravintoa sekä aineenvaihduntatuotteet pääsisivät soluista pois. Verenkierron tehtävä on kuljettaa aineita soluille ja soluista pois. Verenkiertoon kuuluu valtimot ja laskimot sekä vähemmän tunnettu mikroverenkierto, vaikka se muodostaa 74 % koko verenkierrostamme. Mikroverenkiertoa onkin meissä kaikkialla; sisäelimet, suolisto, lihakset, luut, kudokset jne. ovat täynnä mikroverisuonia. Kooltaan ne ovat jopa niin pieniä, että yhden hiuksen sisään mahtuu keskimäärin 400 mikroverisuonta.

Sydän on noin nyrkin kokoinen lihas, joka pumppaa noin tankkiautollisen verran verta vuorokaudessa valtimoihin. Mitä kauemmaksi sydämestä mennään pienempiin suoniin, sitä heikompi on sydämen paine. Onneksi, koska nämä pienen pienet suonet eivät edes kestäisi sydämen painetta. Siksi meillä on mikroverenkierto ja mikroverisuonissa oma laajenemis- ja supistumisliike (vasomotion). Tähän liikkeeseen vaikuttaa elintapamme ja ikääntyminen, jolloin luonnollinen rytmi voi häiriintyä tai loppua lähes kokonaan. Tätä liikettä ei voi korjata lääkkeillä, se vaatii fysikaalisen stimulaation.

Bemer stimuloi häiriintynyttä mikroverenkiertoa

Bemer-hoitoa aloitettiin kehittämään yli 20 vuotta sitten alun perin kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyyn. Sen ydin on moniulotteinen signaalirakenne, joka välitetään laitteesta hoitoalustan kautta kehoon. Signaalit ovat maailmanlaajuisesti patentoitu ja laite on sertifioitu lääkinnälliseksi laitteeksi 1998. Fysikaalinen stimulaatio saa aikaan fysikaalisen reaktion mikroverisuonten seinämissä korjaten rytmin siellä, missä se on häiriintynyt. Kyseessä on moniulotteinen biorytmisesti määritelty signaali, joka välitetään pulsoivalla elektromagneettisella kentällä alhaista magneettikentän voimakkuutta käyttäen. Hoidolla tuetaan siis häiriintynyttä mikroverisuonten toimintaa ja meidän perusaineenvaihduntaprosesseja. Hoito tukee laajasti kehon luonnollisia prosesseja, jolloin sillä on laaja hoitovaste, kun keho luonnollisesti lähtee korjaamaan itse itseään. Optimaalinen hoitovaste saadaan säännöllisellä kotihoidolla.

Bemer on investointi koko perheen terveyteen

Bemeriin voi tutustua helpoiten vuokraamalla laitesetin kotiin. Jos haluat testata Bemeriä muutaman viikon, laitesetin viikkovuokra on 80 e. Uuden laitesetin voi vuokrata myös laitteen valmistajalta Saksasta, jolloin vuokra-aika on aina kahdeksan (8) viikkoa. Tällä hetkellä valmistaja tarjoaa testauksen puoleen hintaan: Classic-setti 300 e + 99 toimituskulut ja Pro-setti 400 e + 99 toimituskulut. Pro-setti sisältää kaikki paikallishoitoyksiköt ja laajemmat käyttöominaisuudet kuin Classic-setti, johon kuuluu yksi paikallishoitolaite. Molemmissa perushoidot ovat samat. Jos haluat pitää laitteen vuokra-ajan jälkeen, vuokrasumma vähennetään uuden laitteen hinnasta, jolloin kokeilun hinnaksi jää 99 e. Pro-setin hinta on 4.400 e ja Classic-setin 3.130. Laitteen vähimmäiskäyttöikä on 10 vuotta ja sillä on kolmen vuoden takuu.

Bemer on erinomainen investointi koko perheen terveyteen helppoudellaan ja laajalla hoitovasteellaan. Hoidolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti edistää niin terveyttä kuin tukea sairauksien hoitoa. Unohtaa ei sovi myös kotieläimiä, jotka mielellään hakeutuvat hoitoon! Hevosille on tänä päivänä oma Bemer-laitesetti, koska niillä on hieman nopeampi rytmi kuin ihmisillä.

Mikroverenkierron tutkimuksista

Tänään mikroverenkiertoa tutkitaan paljon. ProMed-tietokantaan, johon pääsy on avoin kaikille, kerätään kaikki varteenotettava lääketieteellinen tutkimus. Hakusanoilla mikroverenkierto ja mikroverisuonisto (haku englantilaisilla termeillä) löytyy noin 9000 artikkelia, joiden otsikossa on ko. hakusana ja artikkeleita, joiden sisällössä mainitaan nämä hakusanat, on noin 430.000.

2016 julkaistiin mikroverenkierrosta merkittävä katsausartikkeli, jonka esitti asiantuntijoista koostuva ryhmä, kun he olivat käyneet läpi eri tutkimuksia. Katsausartikkelissa löydettiin heikentyneellä mikroverenkierrolla olevan yhteys kroonisiin sairauksiin eli ns. elintapasairauksiin kuten aivohalvaus, dementia, diabetes, korkea verenpaine, neuropatia, sydäninfarkti ja uniapnea.

Muistisairaudet ovat yhteydessä mikroverenkierron häiriöihin

Suomessa arviolta 200.000:lla on lieviä tiedonkäsittelyongelmia. Lisäksi dementiaa sairastavia meillä oli 2013 saman verran, tänään luku on varmasti vielä suurempi. Muistisairaus voi alkaa kehittyä jo 40-vuotiaana. Kun riittävän monissa pienissä suonissa on verenvirtauksen ongelmia, aivovauriot ovat kasvaneet niin suuriksi, että muistisairauden oireet voi huomata. Oireet tulevat siis vasta vuosikymmenten kuluttua, joten meillä on sitä ennen aikaa toimia, korjata elintapamme ja huolehtia toimivasta mikroverenkierrostamme. Mielenkiintoinen tutkimustulos julkaistiin joulukuussa 2019, jossa hiirikokeissa Alzheimerissa kehittyvää plakkia saatiin poistettua verisuoniston seinämistä stimuloimalla mikroverenkiertoa.

Suomessakin puhutaan entistä enemmän pienistä verisuonista kuten mm. Timo Strandberg Espoon Sydänmessuilla 2019. Kun tähän saakka verisuoniperäisellä dementialla on tarkoitettu suurien suonien tukoksesta johtuvaa infarktia ja välittömiä muistiongelmia, usean pienen verisuonen tukkeutuminen vaikuttaa hitaammin ja ongelmat kumuloituvat. Ongelma näkyy magneettikuvauksissa valkean aineen muutoksina, pieninä pilkkuina. Tätä kehitystä on havaittu Alzheimerin taudissa. Jälleen kerran ennaltaehkäisy on tärkeintä hoitoa. Lääkkeet eivät pysäytä Alzheimerin taudin etenemistä, mutta voivat jonkin verran hidastaa sitä.

Mikroverenkierrolla on yhteys diabetekseen

Diabetes on yksi nopeimmin yleistyvistä sairauksista Suomessa ja maailmassa. Sitä sairastaa Suomessa yli puoli miljoonaa ihmistä, ja sen hoitokustannusten osuus Suomen terveydenhuollosta on noin 15 %. Pitkään on tiedetty, että kroonisesti koholla oleva verensokeri vaurioittaa verisuonia. Siksi sydän- ja verisuonitaudit ovat diabeetikoilla paljon muuta väestöä yleisempiä. Nyt on kuitenkin ymmärretty, että mikroverenkierron häiriöt aiheuttavat myös korkeaa verensokeria tyypin-2 diabeetikoilla.

Diabeetikoilla on myös vaara saada useita liitännäissairauksia, joihin mikroverenkierron häiriöt on yleisesti yhdistetty. Tällaisia ovat silmä-, munuais- ja hermovauriot sekä huonosti paranevat haavat. Uusin tieto on, että diabeetikoilla on mikroverenkierron häiriöitä kaikissa elimissä, joista sitä on mitattu esimerkiksi aivoissa, sydämessä ja keuhkoissa. Mikroverenkierron häiriöt vaikuttavat siis moniin ellei kaikkiin elimiin.

Uusi teoria vanhenemisesta

2019 julkaistiin artikkeli, jossa esiteltiin uusi vanhenemisen teoria: mikroverenkierron jatkuvan heikentymisen prosessi kehossa. Teoria on uskottava ja looginenkin, koska solujen toiminnan kannalta mikroverenkierron toiminta on oleellinen. Professori Timo Strandberg on todennut myös, että verisuonia hoitamalla koko keho voidaan pitää kunnossa. Kun verenkiertoa edistetään, ehkäistään sydän- ja verisuonisairauksia, mutta myös dementiaa ja muita vanhuusiän sairauksia kuten hauraus-raihnausoireyhtymää, kaatumisia ja osteoporoottisia murtumia, kroonista kipua ja inkontinenssia.

Kun biljoonat solumme saavat happea ja ravintoa ja solun aineenvaihduntatuotteet poistuvat soluistamme, solut tuottavat energiaa, ATP-molekyyliä (adenosiinitrifosfaatti) kehomme tarpeisiin. ATP on lähes painoton molekyyli, jota me tarvitsemme vuorokaudessa 40-75 kg pysyäksemme hengissä. Ja tämä prosessi tulee toimia kehossamme koko ajan, koska meillä ei ole akkuja, johon energian voisimme varastoida. Bemer-hoidon on tutkittu lisäävän ATP:n tuotantoa 18 %, joka vaikuttaa energiatasoomme ja suorituskykyyn.  

American Heart Association¹, joka on maailman tärkein sydän- ja verisuonitautien puolueeton organisaatio, totesi 2016 lausumassaan, että vakavat sairaudet, kuten korkea verenpaine, diabetes, sydänkohtaus, dementia ja muut aivosairaudet alkavat näiden pienten verisuonten sairastumisesta. Joten voimme aiheellisesti kysyä: onko pienten verisuonten sairastuminen tulevaisuudessa entistä suurempi terveysuhka?  

Kun verenkierto häiriintyy, kehomme pyrkii korjaamaan ja normalisoimaan tilannetta aina viimeiseen asti. Kun tilanne jatkuu, väistämättä kehomme alkaa oireilla eli meille tulee kipuja ja särkyjä. Kun näitä oireita ilmenee, lähdemme usein hoitamaan oireita (ei oireiden juurisyitä) lääkkeillä, joiden vaikutus on myös riippuvainen verenkierron toiminnasta. Nimittäin verenkiertomme huolehtii myös lääkeaineiden perille kuljetuksesta soluillemme. Kun verenkierto edelleen heikkenee, lääkkeidenkin teho heikkenee, jolloin lääkeannoksia on kasvatettava, mikä kasvattaa samalla riskiä saada lääkkeiden mahdollisia sivuvaikutuksia. Oravanpyörä on valmis. Kun tämä häiriötila pääsee jatkumaan, myös kroonisten sairauksien todennäköisyys kasvaa. Suurimpaan osaan lääketieteellisestä kirjallisuudesta löytyvään noin 45.000 sairauteen on todettu liittyvän heikentynyt mikroverenkierto. Kun mikroverenkierto saadaan jälleen toimimaan, kehomme toimintojen normalisoituminen voi korjata kehossamme olevia häiriötiloja.  Siksi toimiva mikroverenkierto on elintärkeää. 

Miten Bemer-signaali vaikuttaa mikroverenkiertoon, siitä lisää videossa: Pysy Terveenä – tue paranemista – palaudu nopeammin. Lisäksi Bemer asiakaskokemuksia kertoo koripalloilija Hanno Möttönen sekä tanssija Hanna Karttunen.

Hyvä verenkierto on yksi askel kohti parempaa terveyttä. Kiitos Bemerin, sen edistäminen on meille kaikille todella helppoa. Kerron mielelläni sinulle lisää tästä hoidosta, joten ota yhteyttä.