BEMER-HOITO

bemer parantaa veren virtausta

Mikroverenkiertoa voi edistää helposti ja turvallisesti Bemer-hoidolla. Parhaimman tuloksen saa ottamalla hoitoa kaksi kertaa päivässä kahdeksan (8) minuuttia (aamuin/illoin) sekä tarvittaessa hoitaa paikallisesti ongelma-alueita. 

Bemer-hoitolaitteiden vuokraus

Bemer-hoidosta saa parhaimman hyödyn joko vuokraamalla laitteen kotiin viikoksi kerrallaan, tai
nyt uuden laitteen voi vuokrata myös suoraan Saksasta kahdeksaksi (8) viikoksi. 

  • Bemer Classic-hoitolaitteen vuokraus viikoksi kerrallaan, 80 €/vko
  • Classic-setti (uusi) 600 € + 99 € toimituskulut, vuokra-aika kahdeksan viikkoa
  • Täydellinen Pro-setti oheislaitteineen (uusi) 800 € + 99 € toimituskulut, vuokra-aika kahdeksan viikkoa

Uuden laitteen testaus on aina kahdeksan viikkoa, koska tuossa ajassa suurin osa käyttäjistä huomaa selkeää parannusta omassa terveydentilassaan.

Parhaimman käsityksen ja yleiskuvan saa ihmisille tarkoitetuista laiteseteistä täältä.  Sieltä löytyy myös tarkempaa tietoa niin Pro-setistä ja Classic-setistä kuin oheislaitteista.

Bemer-hoitolaitteen ostaminen kotiin

Bemer-hoitolaitteen voi lunastaa omaksi kahdeksan viikon vuokra-ajan jälkeen, jolloin vuokra vähennetään uuden laitteen hinnasta

  • Classic-setti 3.290 – 600 = 2.690 €
  • Pro-setti 4.620 – 800 = 3.820 €
HUOM! Juuri nyt laitesetistä saa myös – 15 % alennuksen! 

Jos haluat testata hoitoa, sekin onnistuu hyvin hoitopisteelläni Lohjan Virkkalassa. Bemer on sertifioitu lääkinnällinen laite ja se on turvallinen itsehoitoon tarkoitettu, joten se soveltuu koko perheelle. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Ai niin, ja onhan olemassa myös ihan oma Bemer-setti myös hevosille! Jos sinulla on hevosia, niin käypä kurkkaamassa millainen Bemer Horse-set on, jotta hevosesi voisi myös hyvin!

Elintärkeä mikroverenkierto

Mikroverenkierto on pienten verisuonten äärimmäisen tiheä verkosto, jonka avulla kehon solut saavat tarvitsemansa hapen ja ravintoaineet ja jonka kautta kuona-aineet poistuvat. Se muodostaa 74 % koko verenkierrostamme ja sen toiminta on kehon kaikkien aineenvaihduntaprosessien perusedellytys. Heikentynyt mikroverenkierto voi aiheuttaa ja edistää monia oireita ja sairauksia.

Mikä on Bemer?

Bemer on fysikaalinen verisuoniterapia, joka stimuloi turvallisesti ja tehokkaasti heikentynyttä mikroverenkiertoa. Laitteen vaikutusmekanismi on patentoitu, ja se on ainoa terapia, jolla on tutkitusti kohdennettu vaikutus mikroverenkierron laajaan järjestelmään. Terapiaa on lähdetty alunperin kehittämään kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyyn. Yli viidentoista vuoden tutkimus- ja yhteistyö yliopistojen kanssa on johtanut tänä päivänä käytettävän Bemer-terapialaitteen tuottamaan hoitoon kehollemme. Tutkimuksista löytyy lisäksi tietoa hellisolujasi.fi -sivustolta. Bemer on myös täydentävä fysikaalinen tukihoitomuoto lääketieteellisten hoitojen rinnalla.

Kiinnostuitko?

Bemeristä saatuja kokemuksia löydät täältä sekä erikseen suomalaisten kokemuksia löytyy runsaasti hellisolujasi.fi -sivustolta. Jos haluat testata terapiaa, varaa aika tai ota yhteyttä. Kerron mielelläni sinulle lisää.

Pysy terveenä – tue paranemista – palaudu nopeammin

Asiakaskokemuksia

Olen käyttänyt Bemeriä nyt 2 vuotta, kiitos Leenan. Alkuperäisenä kimmokeena Bemerin hankkimiseen oli jalkojen verenkierron parantaminen. Erityisesti polvileikkauksen jälkeen Bemer-hoito selvästi nopeutti polven kuntoutumista ja ortopedinikin ihmetteli pikaista toipumistani. Nykyään käytän Bemeriä päivittäin yleiseen hyvinvointiini, immuniteetin ylläpitämiseen ja selkä-, jalka- ja nivelvaivojen ennaltaehkäisemiseen.  Kiitos Leena aktiivisuudestasi ja aina iloisesta palvelusta.

Sini 56 v.

Koirallamme todettiin nivelongelmia 3-4 vuotta sitten. Tämä ilmeni mm. ontumisena ja lihasjäykkyytenä. Kävimme säännöllisesti koiramme kanssa koirien Spa kylpylässä, jossa suositeltiin Bemer-hoitoa. Nyt kun meillä on kotona Bemer, koiramme pystyy saamaan hoitoa useammin ja jotakin hyvää vaikutusta sillä on, kun koiramme haluaa hakeutua aina itse alustalle tai jos me muut otamme hoitoa, haluaa hän tulla heti viereen.

Köpi koira 9 v. 

Eläköitynyt agilityrusseli seniorirouva Molly on käyttänyt Bemeriä vuokrattuna kahden pidemmän aikajakson. Ensimmäisen kerran vuonna 2020 ollessaan 11-vuotias polven ristisideleikkauksen jälkeen post-op hoitona muiden kuntoutusmuotojen (laser, vesijuoksumatto, fysioterapia) lisäksi.

Bemer oli käytössä kahdeksan (8) viikkoa loistavin tuloksin. Päivittäiset aamu- ja iltasessiot rentouttivat sekä koiraa että omistajaa parantaen koiran verenkiertoa, leikkausarpea, yleisoloa. Myös muut koirat lepäsivät mielellään patjalla. Mollyn kuntoututs oli  ennätyksellistä, totesivat myös eläinlääkärit. Mollylla on myös nivelrikkoa ja spondyloosia taustalla, joten verenkierron parantaminen Bemerillä on näihin todella hyödyllistä.

Vuonna 2022 Molly ollessaan 13-vuotias Bemer-hoitoa käytettiin lonkan luksaatioleikausen jälkeen post-op hoitona laserin ja fysioterapian lisäksi. Terapia oli käytössä kolmen (3) viikon ajan aamuin illoin  ja tällä kertaa myös vyö/spot käytettiin lisätehosteena. Tästäkin leikkauksesta Molly kuntoutui erinomaisesti jo parissa viikossa.

Hoitomuoto on helppo, koska itse ei tarvitse tehdä mitään, patja hoitaa kaiken. Koirat hakeutuvat mielellään hoitoalustalle, joten siinä oli joskus ihan tungosta.

Suosittelen  ehdottomasti Bemeriä hoitomuotona.

Molly-koira 13 v.