BEMER-HOITO

bemer parantaa veren virtausta

Mikroverenkiertoa voi edistää helposti ja turvallisesti Bemer-hoidolla. Parhaimman tuloksen saa ottamalla hoitoa kaksi kertaa päivässä kahdeksan (8) minuuttia (aamuin/illoin) sekä tarvittaessa hoitaa paikallisesti ongelma-alueita. 

Bemer-hoitolaitteiden vuokraus

Bemer-hoidosta saa parhaimman hyödyn joko vuokraamalla laitteen kotiin viikoksi kerrallaan, tai
nyt uuden laitteen voi vuokrata myös suoraan Saksasta kahdeksaksi (8) viikoksi..

  • Bemer-hoitolaitteen vuokraus viikoksi kerrallaan, 80 €/vko
  • Classic.setti 300 € + 99 € toimituskulut – kahdeksan viikon vuokra
  • Täydellinen Pro-setti oheislaitteineen 400 € + 99 € toimituskulut – kahdeksan viikon vuokra

Täydellisen Pro-setin että Classic-setin kahdeksan viikon testaus maksaa juuri nyt puolet normaalista
hinnasta. Uuden laitteen testaus on aina kahdeksan viikkoa, koska tuossa ajassa suurin osa
käyttäjistä huomaa selkeää parannusta omassa terveydentilassaan.

Listätietoja Classic-setistä löydät täältä ja Pro-setistä täältä.

Bemer-hoitolaitteen ostaminen kotiin

Bemer-hoitolaitteen voi lunastaa omaksi vuokra-ajan jälkeen, jolloin vuokra vähennetään uuden
laitteen hinnasta

  • Classic-setti 3.130 – 300 = 2.830 €
  • Pro-setti 4.400 – 400 = 4000 €

Jos haluat testata hoitoa, sekin onnistuu hyvin hoitopisteelläni Lohjan Virkkalassa. Bemer on sertifioitu lääkinnällinen laite ja se on turvallinen itsehoitoon tarkoitettu, joten se soveltuu koko perheelle. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää tai voit lukea lisää täältä. 

Elintärkeä mikroverenkierto

Mikroverenkierto on pienten verisuonten äärimmäisen tiheä verkosto, jonka avulla kehon solut saavat tarvitsemansa hapen ja ravintoaineet ja jonka kautta kuona-aineet poistuvat. Se muodostaa 74 % koko verenkierrostamme ja sen toiminta on kehon kaikkien aineenvaihduntaprosessien perusedellytys. Heikentynyt mikroverenkierto voi aiheuttaa ja edistää monia oireita ja sairauksia.

Mikä on Bemer?

Bemer on fysikaalinen verisuoniterapia, joka stimuloi turvallisesti ja tehokkaasti heikentynyttä mikroverenkiertoa. Laitteen vaikutusmekanismi on patentoitu, ja se on ainoa terapia, jolla on tutkitusti kohdennettu vaikutus mikroverenkierron laajaan järjestelmään. Terapiaa on lähdetty alunperin kehittämään kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyyn. Yli viidentoista vuoden tutkimus- ja yhteistyö yliopistojen kanssa on johtanut tänä päivänä käytettävän Bemer-terapialaitteen tuottamaan hoitoon kehollemme. Lisätietoa tutkimuksista löydät täältä. Bemer on myös täydentävä fysikaalinen tukihoitomuoto lääketieteellisten hoitojen rinnalla.

Kiinnostuitko?

Parhaiten pääset tutustumaan Bemeriin täältä, josta löydät vastaukset yleisimmin esitettyihin kysymyksiin mm. niin hoidosta kuin laitteista. Jos haluat testata terapiaa, varaa aika tai ota yhteyttä. Kerron mielelläni sinulle lisää.

Pysy terveenä – tue paranemista – palaudu nopeammin

Asiakaskokemus

Olen käyttänyt Bemeriä nyt 2 vuotta, kiitos Leenan. Alkuperäisenä kimmokeena Bemerin hankkimiseen oli jalkojen verenkierron parantaminen. Erityisesti polvileikkauksen jälkeen Bemer-hoito selvästi nopeutti polven kuntoutumista ja ortopedinikin ihmetteli pikaista toipumistani. Nykyään käytän Bemeriä päivittäin yleiseen hyvinvointiini, immuniteetin ylläpitämiseen ja selkä-, jalka- ja nivelvaivojen ennaltaehkäisemiseen.  Kiitos Leena aktiivisuudestasi ja aina iloisesta palvelusta. Sini 56 v.