ENERGIAHOITO

ENERGIAHOITO AUTTAA VAIVOIHIN

Teen energiahoitoja Suomen Energiahoitajien kehittämällä menetelmällä, BodyMind Energy Balancing Method. Hoito on hyvin kokonaisvaltainen, sillä se aloitetaan fyysisen kehon virheasentojen mittaamisella ja korjaamisella edeten energia- ja tunnekehon kautta henkiseen tasoon asti. Hoidossa puretaan kehosta kroonista jännitystä, stressiä, monilla eri tekniikoilla, jotta energia pääsee virtaamaan jälleen luonnollisesti ja vapaasti. Näin vapautetaan kehon omia resursseja toimimaan tehokkaammin. Hoitoon ei tarvitse uskoa, sillä hoito vaikuttaa tiedostamattoman mielen tasolla. Hoitoja saa Lohjalla Virkkalassa hoitopisteelläni tai kaukohoitona. Hinnat alkaen 55 € (60 min.) tai 65 € (75 min). Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.

Me kaikki tarvitsemme energiaa, jotta pysymme elossa. Kun tämä energia pääsee virtaamaan vapaasti kehossa, olemme terveitä. Elämäntavat, erilaiset traumat ja elämänkokemuksemme voivat kuitenkin tukkeuttaa energiakiertoa, joiden seurauksena saamme fyysisiä oireita. BodyMind Energy Balancing Method on energiahoito, jossa kehosta puretaan syvällä olevaa fysiologista stressiä sekä vahvistetaan kehoa. Tavoitteena on käynnistää kehon omat paranemisprosessit, jotka ovat jollakin tapaa lamaantuneet. Tarjoan BodyMind Energy Balancing Method energiahoitoa niin lähihoitona Lohjan Virkkalassa kuin myös kaukohoitona. Hoito sisältää fyysisen kehon, energiakehon ja tunnekehon hoidon ja se kestää noin 75 minuuttia. Stressiin ja univaikeuksiin voin suositella kokonaisvaltaista rentouttavaa 50 minuutin hoitoa, joka tehdään samoilla BodyMind tekniikoilla sisältäen pään rentoutuksen, energialinkitykset ja chakrojen hoidon. Kun haluat tietää enemmän tästä hoidosta, ota yhteyttä, niin vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi. Ajanvaraus hoitoon onnistuu tästä.

 

BodyMind Energy Balancing Method energiahoito on Suomen Energiahoitajien kehittämä menetelmä. Aineenvaihdunta, solujen jakautuminen ja kaikki muut kehon toiminnot tarvitsevat energiaa, mutta esim. onnettomuudet, tunneperäiset traumat, kuona-aineiden kertyminen ja huonot elintavat ovat tekijöitä, jotka heikentävät ja tukkeuttavat energiankiertoa eri puolilla kehoa. Tukoksen kohtaan syntyy energiavajetta, joka alkaa oireilla fyysisessä kehossa. Periaatteessa kaikki sairaudet voidaan johtaa johonkin energeettiseen tukokseen, jonka syynä on hyvin usein tunnepuolen stressi.

Energiankierron avaamisessa ja tasapainottamisessa hoito tapahtuu ja vaikuttaa kehossa tiedostamattomalla mielen tasolla, jolloin tietoisella mielellä ei ole vaikutusta hoidon tehoon. Hoitoon ei tarvitse siis uskoa, jotta se voisi vaikuttaa. Hoidossa poistetaan kehosta erittäin syvällä hermostossa olevaa kroonista fysiologista stressiä ja jännitystä. Näiden taustalta löytyy usein erilaisia traumaattisia elämänkokemuksia ja pitkiä stressijaksoja. Kun stressitila saadaan purettua hermostosta pois, keho rentoutuu hyvin syvällisellä tasolla ja paranemisprosessit aktivoituvat. Hoitotapa on yksi maailman turvallisimmista hoitomuodoista, joka sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. BodyMind Energy Balancing Method energiahoitoa saa hoitopisteelläni Lohjan Virkkalassa, mutta teen myös kaukohoitoa, joka toimii tietyissä tapauksissa jopa lähihoitoa tehokkaammin.

Suomen Energiahoitajien kehittämä BodyMind Energy Balancing Method -hoito pohjautuu valtaavaan määrään opiskelua eri energiahoitojen syvällisestä ymmärtämisestä. Menetelmä sisältää tehokkaat tekniikat ja ymmärryksen, miten keho toimii, mistä sairaudet syntyvät ja miten energiahoito vaikuttaa kehossa. Näin syntyi tehokas menetelmä eri vaivojen hoitoon, jossa oireiden juurisyiden selvittäminen on oleellista pysyvimpien hoitotulosten saamiseksi. Esimerkiksi henkilöiden samojen oireiden taustalta voi löytyä ihan eri juurisyyt. Siksi joku voi saada apua yhdellä hoitokerralla, toinen tarvitsee useamman hoidon.

Suomen Energiahoitajien koulutusohjelma alkaa fyysisen kehon virheasentojen mittaamisesta ja hoitamisesta edeten energiakehon ja tunnekehon hoidosta myös henkisen tason hoitoihin. Koulutuksen myötä käytössäni on valtava määrä työkaluja ja takana runsaasti käytännön harjoituksia, jotta voin käyttää eri tekniikoita monenlaisten vaivojen hoitoon.

Hoitotuloksia

Energiahoito poistaa kehosta kroonista stressiä ja siten auttaa kehon omaa paranemisprosessia. jolloin hyvinkin monentyyppiset vaivat usein helpottuvat. Energiahoito ei suoranaisesti paranna sairauksia, vaan auttaa kehoa toimimaan jälleen niin kuin sen kuuluukin toimia, josta seurauksena on erilaisten ongelmien helpottuminen. Koska meistä jokainen on yksilö, hoitovastine on aina yksilöllinen. Mielenkiintoista on kuitenkin lukea listaa vaivoista, joihin asiakkaat ovat raportoineet saaneensa apua tällä hoidolla. 

Asiakaskokemuksia

Kiitos vielä kerran energiahoidosta ja rentouttamisesta. Sain selkeästi apua kipeään niska-hartiaseutuun ja polviin jo hoidon aikana. Hoidon jälkeen pystyin työskentelemään tietokoneella useita tuntia ilman kipua ja jopa 10 km pyörällä ajaminen isoine ylämäkineen onnistui ilman kipua. Tämä kokemus kaukohoidosta oli minulle uusi ja olin yllättynyt, miten herkästi tunsinkaan kehossani energiavirtaukset hoidon aikana. Voin lämpimästi suositella hoitoa ihan kaikille. Teija 61 v.

Halusin lähteä kokeilemaan Leenan antamaa kehon energioiden tasapainottamishoitoa. Huomasin pian vointini helpottuvan. Stressitasoni alkoi laskea. Halusin jatkaa hoitokertoja säännöllisesti, koska tämä hoitomuoto toimii minulle. Koen saavani Leenan hoidossa sitä, mitä tarvitsenkin: kehon ja mielen rauhoittumista sekä tasapainoa. Voinkin lämpimästi suositella oman kokemukseni pohjalta Leenan ammattitaitoista hoitoa sekä miehille että naisille. Pepina 70 v.

Olen kärsinyt kovista kuukautiskivuista ja runsaasta vuodosta 13-vuotiaasta (paitsi 20-40-ikävuosia, kun käytin e-pillereitä). Nyt vuodon alkupäivänä (ennen kuin ennätin ottaa särkylääkettä) Leena antoi minulle puolen tunnin kaukohoidon. Sen aikana en tuntenut mitään erikoista, mutta kivut ja vuoto vähenivät minimiin! Eli energiahoito auttoi ainakin minua radikaalisti tässä niin monen naisen kärsimässä harmissa. Birgitta 49 v.

Olin saanut energiahoitoa kaukohoitona jo pari kertaa, mutta halusin tulla vielä lähihoitoon. Kokemus oli ihana, tunnelma oli hyvin lämmin jo heti kun astuin sisään hoitohuoneeseen. Rentouduin tosi hyvin ja kehoni näytti vastaanottavan antamasi energian. Hoidon jälkeen minulla oli tosi kevyt olo ja mieheni negatiivinen olemus ei minua häirinnyt kotona yhtään! Nukuin seuraavan yön hirmu hyvin, kun yleensä heräilen yöllä usein ja sen jälkeen on vaikea saada unenpäästä kiinni. Kiitos paljon! Teija 61 v.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Kun tulet hoitoon, alkuhaastattelussa kysymme sinulta oireet ja kartoitamme mahdolliset syyt oireisiin. Tämän jälkeen yleensä ensimmäinen hoitovaihe on energeettinen jäsenkorjaus eli kehon asentovirheiden mittaus ja korjaus. Tämä vaihe on tärkeä, jotta kehossa olevat syvien lihasten jännitykset saadaan purettua ja kehon epäsymmetrisyydet hoidettua, koska niistä voi aiheutua monia oireita. Tuki- ja liikuntaelinkipujen yksi suurimmista syistä onkin kehon virheasennot, tosin tämäkään ei ole syvin syy, vaan yksi oireen taso, jonka taustalta voi löytyä esimerkiksi juuri tunneperäisiä traumoja. Syvimpiin syihin päästään käsiksi mm. tunnekehon hoitotekniikoilla.

Energeettisen jäsenkorjauksen jälkeen saat hoitoa muilla tekniikoilla, riippuen tilanteestasi ja oireistasi. Kaikki hoitotekniikat pyrkivät kuitenkin purkamaan kehosta kroonista jännitystä ja stressitiloja, jolloin poistetaan tukoksia ja toisaalta myös energisoidaan heikkoja alueita. Stressin purkamisessa on useita eri tekniikoita, jotka riippuvat siitä, onko sinulla tiedossa oireiden taustalla olevat syyt, esimerkiksi jokin traumaattinen tapahtuma. Tuolloin hoito voidaan tehdä yhteistyössä sinun tietoisen mielen kanssa tai se voidaan tehdä myös pelkästään kehon ja sen alitajunnan kautta.

Viimeiseksi hoidamme kipua, mikäli sinulla on sitä hoidon lopussa. Tämä vaihe on viimeisenä, koska edelliset vaiheet, kuten asentovirheiden korjaaminen, on jo saattanut poistaa kivut ja erillistä kivunhoitoprotokollaa ei tarvitse tehdä.

Hoidon jälkeen saat tietää, mitä asentovirheitä löytyi ja miten ne korjautuivat. Joskus sitkeimmät asentovirheet voivat vaatia useampia hoitokertoja ja useimpien hoitotekniikoiden käyttöä, joista saat luonnollisesti tietoa. Annamme sinulle myös tietoa, mitä voit odottaa hoidon jälkeen. Luonnollisesti voit kertoa myös kaikista tuntemuksistasi hoidon aikana tai mahdollisesti mieleesi nousseet asiat, tapahtumat tai tunteet. Nämä johdattavat yleensä aina eteenpäin oireiden taustalla olevien syiden kartoittamisessa.

Hoitoon voit varata ajan täältä. Jos sinulle herää kysymyksiä tai mietit, voisiko hoito sopia sinulle, otathan yhteyttä, niin keskustelen mielelläni kanssasi niistä.

Kun tulet hoitoon, laita päälle rennot, kevyet vaatteet, joissa sinun on riittävän lämmin ja hyvä olla. Riittävä veden juominen ennen hoitoa tehostaa myös hoidon vaikutusta. Hoitaminen tapahtuu istuen, seisten tai hoitopöydällä maaten. Hoidon aikana käymme kehosi kokonaisvaltaisesti läpi. Hoidossa kehoasi ei pakoteta mihinkään asentoihin, sille ei tehdä mitään radikaaleja operaatioita eikä hoidossa käytetä mitään kemikaaleja. Kyseessä on siis hyvin luonnollinen ja lempeä, mutta samalla myös hyvin tehokas hoitomenetelmä.

Voit kurkata myös alla olevalta videolta, kuinka Elixirin tytöt Lotta Harala ja Tiina Myllymäki kävivät testaamassa tätä hoitoa I Love Me -messuilla.