Flow

IHANA Flow!

Miten löysin Flown!

Löysin uuden Flown elämääni tammikuussa 2021 – kirjaimellisesti! Olin toki kuullut paljonkin suomalaisen Arctic Nutrionin villimarja- ja villiyrttituotteista, mutta kiinnostukseni todella sai heräämään tammikuun Flown lanseeraustilaisuus. Koska tuote on kehitetty Oulun yliopiston tutkijoiden kanssa vakuuttavan faktan kera, päätin heti tilata Flown kokeiluun. Onneksi, sillä sen vaikutuksen huomaa lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Aivan uskomatonta!  Sain aivan uutta virtaa ihan koko päivään, ei enää iltapäivän nuukahtamista, ei aivosumua ja kaiken kukkuraksi entistäkin paremmat yöunet. Lisäksi tuote tehostaa rasvanpolttoa, myös viskeraalirasvan, ja antaa vielä soluille suojaa. Näin siksi, että tuote sisältää puolukkaa, nokkosta ja guaranaa – siis se on täynnä ihania luonnon vitamiineja ja antioksidantteja. Tämä on suomalainen Innovaatio isolla I:llä, josta ei voi olla kuin ylpeä. Jos haluat testata tuotetta ilmaiseksi, otathan yhteyttä.

Hyvinvointipalvelut-puolukat3-wellbeingyou
Hyvinvointipalvelut-puolukat2-wellbeingyou

Miten Flow toimii minulla?

Flow on luonnollinen ja pitkävaikutteinen energiajuoma, joka antaa väsymykselle kyytiä, auttaa uupumukseen ja antaa virtaa ihan koko päivään. Näin ainakin minulla Flow konkreettisesti toimii! Ja kun haluan lisää tehoa treeniin, Flow on siihen oivallinen, ja myös luonnollinen apu. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria, ei tauriinia, on maidoton, sopii vegaaneille, ja on vähäkalorinen (11 kcal).  Uudenlaisen energiajuoman teho perustuu valittujen raaka-aineiden yhteisvaikutukseen sekä kehitystyön aikana tehtyihin testeihin.  Flow sisältää puolukkaa 39 marjaa eli sen puolukkapitoisuus on peräti 56 %. Puolukka on metsiemme supermarja, joka ankarissa oloissamme on kerännyt itseensä hurjasti energiaa ja voimaa. Guarana tulee Etelä-Amerikasta, ja se sisältää antioksidantteja ja tukee painonhallintaa. Nokkonen on luontomme tehokas villiyrtti täynnä erilaisia ravintoaineita. Siis mikä ihana kombinaatio onkaan kyseessä, ja myös hyvänmakuinen.

Miten käytän Flowta?

Puolukkainen energiajuomatiiviste on kätevissä annospusseissa, se on helppo ja mukava käyttää.  Annospussi kulkee helposti mukana missä ikinä kuljetkin. Sen voin nauttia myös suoraan pussista, mutta tavallisemmin itse sekoitan pussin juomapulloon eli reilu 2 dl vettä, pari pullon ”sheikkausta” ja juomani on valmis nautittavaksi . Toki sen voi sekoittaa myös mehuun tai vaikka smoothien joukkoon. Minulla tuote toimii loistavasti aamulla ennen treeniä siinä puoli kuuden maissa – yksi pussillinen ja tehokas aamutreeni taittuu helposti. Toinen pussi tai puolikas on tullut nautittua vielä ennen klo 12, varmistaakseni, että en ole sitten liian virkeä tai yli pirteä nukkumaan mennessä.

Mitä olen huomannut?

Flown käytön myötä olen huomannut, että en kaipaa makeaa, energiaa riittää tasaisesti päivään, jaksan keskittyä töihin paremmin todellakin pitkän päivän ja illankin, en stressaanu ollenkaan samalla tavalla kuin ennen ja keskittymiskykyni on parantunut huikeasti.  Ja kun jaksaa päivän energisesti, niin kyllä, ne yöunetkin ovat selkeästi parantuneet. Olen niin kiitollinen tästä pienestä pussista, joka on tuonut elämääni niin paljon hyvää ja niin lyhyessä ajassa. Miten tällainen pieni pussi onkaan tuonut niin valtavasti iloa – sitä ihmettelen joka päivä!

Kenelle tuote sopii?

Oman kokemukseni myötä voisin hyvin ajatella sen sopivan ihan kaikille, jotka haluavat nauttia elämästä täysillä! Ja niille, jotka haluavat saada energiaa ja tehoa niin työhön kuin treeneihin. Piristävän vaikutuksen vuoksi voisin suositella tuotetta erityisesti niille, joille aamut ovat vaikeita tai joille yötyö on haasteellista. Itselläni aamut ovat aina olleet päivän paras hetki – ja Flown myötä entistäkin parempia! Painonhallinnan tueksi se tuntuu sopivan myös todella hyvin, kun makeanhimo on niin selvästi vähentynyt.

Haluatko testata Flowta ilmaiseksi?

Nyt sinulla on mahdollisuus testata Flowta ihan ilmaiseksi, jos haluat! Saat minulta pari testinäytettä jättämällä yhteystietosi alla olevaan ’Ota yhteyttä’ -kohtaan ja kerro hieman, mihin asiaan toivot Flowsta apua.  Kun olet testannut tuotetta, kuulisin mielelläni kokemuksesi tuotteesta. 

Asiakaskokemuksia

Flow pitää pirteämpänä koko työpäivän. Koko kroppa tuntuu nuoremmalta ja askel on kevyempi. On helpompi liikkua. Ajatus kulkee liukkaammin, aivotoiminta on selkeämpää ja näkökyky lähes kuten nuorempana. Nukun paremmin, kun olen ottanut yhden pussin Flowta aamulla. Aikuinen poikani kokee, että energiaa riittää hyvin koko päiväksi ja hän nukkuu myös yöt paremmin, joten kyllä suosittelen.

Taimi 64 vuotta