Flow

IHANA Flow!

Miten löysin Flown?

Kukapa ei haluaisi elää päivästä toiseen ihanassa flowssa – niin minäkin! Ja kirjaimellisesti tämä pieni pussi tupsahti elämääni tammikuussa 2021! Olin toki kuullut paljonkin suomalaisen Arctic Nutrionin villimarja- ja villiyrttituotteista, mutta kiinnostukseni todella sai heräämään tammikuun 2021 Flown lanseeraustilaisuus. Koska tuote on kehitetty Oulun yliopiston fysiologisen laitoksen tutkijoiden kanssa vakuuttavan faktan kera, päätin heti tilata Flown kokeiluun. Onneksi, sillä sen vaikutuksen huomaa lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Aivan uskomatonta! Sain aivan uutta virtaa ihan koko päivään, ei enää iltapäivän nuukahtamista, ei aivosumua ja kaiken kukkuraksi entistäkin paremmat yöunet. Lisäksi tuote tehostaa rasvanpolttoa, myös viskeraalirasvan, ja antaa vielä soluille suojaa. Näin siksi, että tuote sisältää puolukkaa, nokkosta ja guaranaa – siis se on täynnä ihania luonnon vitamiineja ja antioksidantteja. Tämä on suomalainen Innovaatio isolla I:llä, josta ei voi olla kuin ylpeä. Jos haluat testata tuotetta ilmaiseksi, otathan yhteyttä.

Tästä Flowsta alkoi matkani suomalaisen yrityksen, Arctic Nutritionin, tuoteperheeseen tutustumiseen. Tämä suomalainen yritys käyttää tuotteissaan luonnon omia raaka-aineita kuten marjoja, yrttejä ja hedelmiä. Tuotteet sisältävät raaka-aineiden ravintorikkaimmat osat, jotka saadaan säilymään jokaisessa tuotteessa elinvoimaisina ainutlaatuisen huipputeknologian avulla: pakaste-kylmäkuivatus -menetelmän avulla. Tänään ymmärrän niiden innovatiivisuuden ja hyvää tekevän vaikutuksen terveytemme edistämiseen. Mutta ensiksi lisää tietoa Flowsta!

Hyvinvointipalvelut-puolukat3-wellbeingyou
Hyvinvointipalvelut-puolukat2-wellbeingyou

Miten Flow toimii minulla?

Flow on luonnollinen ja pitkävaikutteinen energiajuoma, joka antaa väsymykselle kyytiä, auttaa uupumukseen ja antaa virtaa ihan koko päivään. Näin ainakin minulla Flow konkreettisesti toimii! Ja kun haluan lisää tehoa treeniin, Flow on siihen oivallinen, ja myös luonnollinen apu. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria, ei tauriinia, on maidoton, sopii vegaaneille, ja on vähäkalorinen (11 kcal).  Uudenlaisen energiajuoman teho perustuu valittujen raaka-aineiden yhteisvaikutukseen sekä kehitystyön aikana tehtyihin testeihin.  Flow sisältää puolukkaa 39 marjaa eli sen puolukkapitoisuus on peräti 56 %. Puolukka on metsiemme supermarja, joka ankarissa oloissamme on kerännyt itseensä hurjasti energiaa ja voimaa. Guarana tulee Etelä-Amerikasta, ja se sisältää antioksidantteja ja tukee painonhallintaa. Nokkonen on luontomme tehokas villiyrtti täynnä erilaisia ravintoaineita. Siis mikä ihana kombinaatio onkaan kyseessä, ja myös hyvänmakuinen.

Puolukka Flow on saanut nyt rinnalleen myös toisen mahtavan variantin, tyrnimarja Flown, johon olen saanut tutustua jo syksystä 2021 lähtien. Muutoin tuotteessa on niin nokkosta kuin guaranaa, mutta puolukan tilalla on meidän vitamiinirikkain tyrnimarja.  Monelle tyrnimarja makuna ei välttämättä houkuttele, mutta Flowssa makua kuvailisin enemmänkin hieman appelsiiniin vivahtavaksi. Joka tapauksessa kombinaatio sopii omaan makuuni erinomaisesti.  

Miten käytän Flowta?

Annospussi on helppo ja mukava käyttää ja se kulkee helposti mukana missä ikinä kuljenkin. Sen voin nauttia myös suoraan pussista, mutta tavallisemmin sekoitan pussin juomapulloon eli reilu 2 dl vettä, pari pullon ”sheikkausta” ja juomani on valmis nautittavaksi . Toki sen voi sekoittaa myös mehuun tai vaikka smoothien joukkoon. Minulla tuote toimii loistavasti aamulla ennen treeniä siinä puoli kuuden maissa – yksi pussillinen ja tehokas aamutreeni taittuu helposti. Toinen pussi tai puolikas on tullut nautittua vielä ennen klo 12 varmistaakseni, että en ole sitten liian virkeä tai ylipirteä nukkumaan mennessä.

Mitä olen huomannut?

Flown käytön myötä olen huomannut, että en kaipaa makeaa, energiaa riittää tasaisesti päivään, jaksan keskittyä töihin paremmin – todellakin pitkän päivän ja illankin. En stressaannu ollenkaan samalla tavalla kuin ennen ja keskittymiskykyni on parantunut huikeasti.  Ja kun jaksaa päivän energisesti, niin kyllä, ne yöunetkin ovat selkeästi parantuneet. Olen niin kiitollinen tästä pienestä pussista, joka on tuonut elämääni niin paljon hyvää ja niin lyhyessä ajassa – tätä jaksan ihmetellä ihan joka päivä!

Kenelle tuote sopii?

Oman kokemukseni myötä voisin hyvin ajatella sen sopivan ihan kaikille, jotka haluavat nauttia elämästä täysillä! Ja niille, jotka haluavat saada energiaa ja tehoa niin työhön kuin treeneihin. Piristävän vaikutuksen vuoksi voisin suositella tuotetta erityisesti niille, joille aamut ovat vaikeita tai joille yötyö on haasteellista. Itselläni aamut ovat aina olleet päivän paras hetki – ja Flown myötä entistäkin parempia! Painonhallinnan tueksi se tuntuu sopivan myös todella hyvin, kun makeanhimo on niin selvästi vähentynyt.

Haluatko testata Flowta?

Nyt se onnistuu loistavasti kampanjahintaan – tilaa ja testaa, kuinka Flow sinulla toimii!

Ja osallistu myös arvontaan, jossa kuukausittain arvotaan viikon testijaksoja. Ilmoittaudu mukaan täällä. 

#Flow #ArcticNutrition #luonnollinenvoimajuoma #luonnollistaenergiaa #energiaa #solujensuojaa #rasvanpolttoa #villiravinto #villimarja #villiyrtti #puolukka #nokkonen #guarana

Asiakaskokemuksia

Flow pitää pirteämpänä koko työpäivän. Koko kroppa tuntuu nuoremmalta ja askel on kevyempi. On helpompi liikkua. Ajatus kulkee liukkaammin, aivotoiminta on selkeämpää ja näkökyky lähes kuten nuorempana. Nukun paremmin, kun olen ottanut yhden pussin Flowta aamulla. Aikuinen poikani kokee, että energiaa riittää hyvin koko päiväksi ja hän nukkuu myös yöt paremmin, joten kyllä suosittelen.

Taimi 64 vuotta

Vaikka en ole kofeiiniyliherkkä tms., niin olen siinä mielessä epätyypillinen suomalainen, että kahvi maistuu harvoin ja silloinkin sokerin+maidon kera. No, piristystä toki kaipaan, mutta energiajuomissa sokeri/makeutusainemäärät epäilyttää. Nyt kokeilin Flow-juomatiivistettä: otin vajaan 2 dl:n lasillisen n. 17.30 ruoan jälkeen, eikä tavanomaista ruokaväsymystä tullut! Sen sijaan vielä puolen yön jälkeenkään en olisi malttanut laskea kirjaa kädestäni ja ei – ei ollut täysikuuta, joka myös valvottaa ajoittain. Siispä lìiankin pitkäaikaisen vaikutuksen takia ajoitin juoman pari tuntia aikaisemmaksi ja pääsin Nukku-Matin luo normiaikaan! Itse suosin tyrnimarjapitoista juomaa (23%), sillä näin 60-kymppisenä uskon sen auttavan myös limakalvojen kuivuuteen. Plussaa: pussin nokan saa helposti repäistyä auki ilman apuvälineitä.

Paula 60 vuotta

Minun kokemukseni siitä, kuinka terveyttä voi myös palauttaa, liittyy vahvasti kotimaiseen villiravintoon. Ja kyllä, pakastimeni on syksyisin ääriään myöten täynnä marjoja. Syön kalaa ja kasviksia, mutta lautasella oleva ravinto ei tuntunut riittävän. 2018 voin todella huonosti. Polven nivelrikko oli erittäin kivulias ja olin hyvin väsynyt. Nukuin huonosti, sillä heräsin useita kertoja yössä hiestä märkänä tai muuten vain pyörin unettomana. Olin keväällä saanut sosionomin opinnot pakettiin ja samaan aikaan tajusin, että olin ehkä uhrannut terveyttäni saavuttaakseni tutkinnon. En ollut riittävästi kiinnittänyt huomiota tärkeiden ravintoaineiden ja vitamiinien saantiin ja vielä vähemmän minkäänlaiseen liikkumiseen. Se, miten törmäsin villiravintoon, oli puhdas sattuma… Vai onko sattumia sittenkään? Etsin sosionomin hommia, mutta samalla pidin silmäni avoimina etätyömahdollisuuksille. Silloin vastaan tuli tämä suomalainen yhtiö suomalaisine marjoineen ja trooppisine hedelmineen. Kotimaisuus, puhtaat raaka-aineet ja se, miten ne käsiteltiin valmistusprosessissa, vakuuttivat. Tiedeyhteistyö oli piste i:n päälle! Tuossa tilanteessa päätin kokeilla villiravintotuotteita. Nykyään suosittelen suomalaista Arctic Nutritionin villiravintovalmisteita suurella sydämellä! Moni saa tästä myös lisätuloa itselleen tai jopa päätyön. Ihana kokonaisuus, joka on tie terveydelliseen ja taloudelliseen hyvinvointiin!  

Kirsi 61 vuotta

Teen välillä pitkiä työpäiviä, toisinaan erittäin hetkisiäkin, rekrytointiyrityksen yrittäjänä. Minulla on myös alhainen veren rauta-arvo, ferritiini. Jaksaminen on kovalla
koetuksella. Siihen Flow on auttanut: tuonut virtaa, energiaa ja jaksamista! Suosittelen lämpimästi!

Tarja 47 vuotta