PALVELUHINNASTO

HYVINVOINTIPALVELUT

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin

ASIANTUNTIJAPALVELUT

HYVINVOINTIKARTOITUS 60 MIN (ILMAINEN)

Ilmaisessa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi nykytilanteesi: mitä sinulle kuuluu nyt ja mikä on  sinun tulevaisuuden unelmakuva itsestäsi. Kartoituksen perusteella saat askeleet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen, jotka perustuvat niin uusimpaan tieteeseen kuin ikivanhaan tietoon.

Hyvinvointikartoituksen pohjana käytämme sähköistä kyselyämme, jonka pyydämme täyttämään etukäteen. Varaa sen jälkeen aika hyvinvointikartoitukseen täältäHyvinvointikartoitus tehdään puhelimitse tai zoomin välityksellä sovittuna aikana. Huomaathan, että tämä kartoitus ei sido sinua mihinkään. Sinä itse päätät, haluatko lähteä toteuttamaan suunnitelmaa ja jos haluat, milloin ja miten.

Tämän olemme huomanneet: jopa yksi pieni askel voi muuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointia – mikä se on sinulla? 

omega 6:3 rasavahappotasapainon testaus (117 €) HUOM! testi saatavilla myös tuotepaketeissa

Testauksessa saat selville kehosi omega 6:3 tasapainon. Tämä kotona tehtävä kuivaverikoe otetaan sormenpäästä ja se voidaan tehdä missä ja milloin vain. Tulokset analysoi riippumaton Vitas*-laboratorio. Saat selville anonyymisti 11 rasvahapon** pitoisuuden veressä 98 prosentin varmuudella. Näet tulokset noin 20 päivän kuluttua sivustossa zinzinotest.com.  Testissä selvitetään mm. omega-6:3-tasapaino, omega-3-pitoisuus, rasvahappojen suojausprofiili ja paljon muuta. Kun veren rasvahappoprofiilia on tutkittu, on havaittu, että tämä profiili vaikuttaa terveydentilaan oleellisesti. Oikealla rasvahappotasapainolla ehkäiset matala-asteisen tulehduksen syntyä ja siten parantumattomien sairauksien syntyä. Rasvahappotasapainon merkityksestä on kerrottu enemmän solujen hyvinvoinnissa.

Rasvahappotasapainolla on oleellinen merkitys siihen, miten mm. ravintoaineet imeytyvät soluhin ja miten kuona-aineet pääsevät soluista pois. Kun tiedetään kehon rasvahappotasapaino, voidaan oikeat korjaavat toimenpiteet tehdä helposti ja testata arvot uudelleen 120 päivän kuluttua, jolloin nähdään tehtyjen korjaustoimien vaikutus.

Miksi rasvahappoprofiili voi olla epätasapainossa? Siksi, että nykyään syödään täysin eri tavalla kuin esimerkiksi 1950-luvulla, jolloin ruokamme käytännössä oli luomua ja mm. pikaruokaravintoloita ei ollut. Mutta vaikka valmistaisit ruokasi itse, ruoka-aineiden ravintoarvot eivät välttämättä ole enää samaa luokkaa kuin ennen. Liha on peräisin lähinnä rehulla syötetyistä eläimistä, jotka eivät syö ruohoa avoimilla laitumilla. Lohen kaltaisia kaloja viljellään suljetuissa altaissa. Niille annetaan kalanrehua valtamerien levien sijasta. Mm. tällaiset asiat vaikuttavat merkittävästi ruoan ravintoarvoihin ja siten myös soluihimme, kudoksiimme ja elimistöömme.

*Vitas on GMP-sertifioitu kemiallisia analyyseja tekevä sopimuslaboratorio, jolla on 20 vuoden kokemus laadukkaista kromatografia-analyyseistä, jotka perustuvat uusimpaan osaamiseen ja teknologiaan. **11 rasvahappoa: Palmitiinihappo (PA), steariinihappo (SA), oleiinihappo (OA), linoleenihappo (LA), alfalinoleenihappo (ALA), gammalinoleenihappo (GLA), dihomogammalinoleenihappo (DHGLA), arakidonihappo (AA), eikosapentaeenihappo (EPA), dokosapentaeenihappo (DPA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA).

LÄHIHOIDOT

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO 75 MIN (65 €)

Kyseessä on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka on auttanut asiakkaitamme monenlaisissa vaivoissa.  Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksissa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa on kuitenkin 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. Tästä hoidosta on kerrottu lisää osiossa kehon ja mielen tasapaino. 

Hoito sisältää

 • alkuhaastattelun
 • fyysisen kehon asentovirheiden mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus
 • energiakehon hoito, auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • tarvittaessa tunnekehon hoito erityisesti kipujen, särkyjen, sairauksien syiden hoitamiseen
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

Kokonaisvaltainen rentouttava energiahoito 60 min (55 €)

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoon liittyvillä tekniikoilla tehtävä hyvin rentouttava hoito, kun haluat päästä syvään rentoutumisen tilaan. Hoito sopii hyvin stressiin ja univaikeuksien hoitoon. Hoito tehdään pitkällään. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksessa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa kuitenkin on 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. 

Hoito sisältää

 • pään alueen rentoutus
 • koko kehon linkitykset (energisointi)
 • auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO yhdistettynä bemer fysikaaliseen verisuoniterapiaan 90 MIN (75 €)

Hoito aloitetaan Bemer fysikaalisen verisuoniterapian perushoidolla (8 minuuttia) ennen BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoa. Fysikaalinen verisuoniterapia stimuloi veren virtausta koko kehossa ja näin tukee kehon luonnollisia prosesseja. Keho rentoutuu ja on valmiimpi vastaanottamaan BodyMind Energy Balancing Method -energahoidon. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksessa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa kuitenkin on 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. 

Hoito sisältää

 • alkuhaastattelun ja Bemer fysikaalisen verisuoniterapian perushoidon hoitoalustalla 8 min ennen energiahoitoa, jolloin edistetään veren virtausta kuin myös kehon rentoutumista
 • fyysisen kehon asentovirheiden mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus
 • energiakehon hoito, auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • tarvittaessa tunnekehon hoito erityisesti kipujen, särkyjen, sairauksien syiden hoitamiseen
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

KOKONAISVALTAINEN RENTOUTTAVA HOITO YHDISTETTYNÄ BEMER FYSIKAALISEEN VERISUONITERAPIAAN 75 MIN (65 €)

Hoito aloitetaan Bemer fysikaalisen verisuoniterapian perushoidolla (8 minuuttia) ennen BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoa. Fysikaalinen verisuoniterapia stimuloi veren virtausta koko kehossa ja näin tukee kehon luonnollisia prosesseja. Keho rentoutuu ja on valmiimpi vastaanottamaan BodyMind Energy Balancing Method -energahoitoon liittyvillä tekniikoilla tehtävään kokonaisvaltaiseen rentouttavaan hoitoon. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksessa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa kuitenkin on 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. 

Hoito sisältää

 • alkuhaastattelun ja Bemer fysikaalisen verisuoniterapian perushoidon hoitoalustalla 8 min ennen energiahoitoa, jolloin edistetään veren virtausta kuin myös kehon rentoutumista 
 • pään alueen rentoutus
 • koko kehon linkitykset (energisointi)
 • auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

KAUKOHOIDOT

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO KAUKOHOITONA 30 MIN (35 €)

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO KAUKOHOITONA 45 MIN (45 €)

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO KAUKOHOITONA 60 MIN (60 €) 

Koska kaikki, mitä näet ympärilläsi on energiaa, BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito soveltuu oivallisesti myös kaukohoitoon. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse tulla fyysisesti hoitoon, vaan voit ottaa hoidon sinulle sopivassa paikassa sovittuna aikana. Ennen hoitoa teemme alkuhaastattelun puhelimitse eli kartoitetaan lähtötilanne ja mihin hoitoa halutaan erityisesti kohdennettavan. Hoito tehdään BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitotekniikoin.                                                                                                                                                                                                               
Kaukohoidossa suositeltavaa on, että olet itse fyysisesti paikassa, jossa voit rentoutua vapaasti ja sinun on hyvä olla. Voit vastaanottaa hoidon esimerkiksi pitkällään rauhallista mielimusiikkia kuunnellen. Tärkeintä on, että löydät itsellesi paikan ja tavan, jossa sinulla on mahdollisuus rentoutua häiriöittä. 
Hoidon jälkeen käymme läpi puhelimessa, mitä hoidossa tapahtui. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksissa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa on kuitenkin 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä.  

Hoito sisältää tilanteesta riippuen alla olevia asioita:

 • fyysisen kehon asentovirheiden mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus
 • energiakehon hoito, auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • tarvittaessa tunnekehon hoito erityisesti kipujen, särkyjen, sairauksien syiden hoitamiseen
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

BEMER FYSIKAALINEN VERISUONITERAPIA

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER edistää mikroverenkiertoa eli verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja. Toimiva mikroverenkierto tukee immuunivastetta ja auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia. Säännöllisesti käytettynä fysikaalinen verisuoniterapia tukee kehoa tehokkaasti taistelussa sairauksia ja kehon toimintahäiriöitä vastaan sekä tukee kehon omia parantumis- ja uudistumisprosesseja.  

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN ESITTELY 45 MIN (ILMAINEN)                                                                                                                                                                                                     
Esittelyssä saat tietoa, mistä Bemer fysikaalisessa verisuoniterapiassa on kyse ja miten mikroverenkiertoa voidaan edistää fysikaalisesti. Saat ymmärryksen, miksi hyvä mikroverenkierto on meille jokaiselle elintärkeää, kun haluamme huolehtia terveydestämme ja rakentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Esittely tapahtuu puhelimitse tai zoomin välityksellä. 

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN ESITTELY JA NÄYTEHOITO 60 MIN (ILMAINEN) 

Esittelyssä saat tietoa, mistä Bemer fysikaalisessa verisuoniterapiassa on kyse ja miten mikroverenkiertoa voidaan edistää Bemer laitteella. Saat ymmärryksen, miksi hyvä mikroverenkierto on meille jokaiselle elintärkeää, kun haluamme huolehtia terveydestämme ja rakentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Esittely tapahtuu fyysisesti hoitopisteellä tai asiakkaan luona.

Esittelyn lisäksi saat näytehoidon hoitoalustalla, jolloin saat paremman ymmärryksen, kuinka terapiaa otetaan ja miten se voisi soveltua sinulle. Esittelyssä käymme läpi kontraindikaatiot ja kartoitamme nykyisen terveydentilanteesi, tarvittaessa konsultoimme Bemer hoitoneuvonnan kanssa. Saat esittelyssä henkilökohtaisen suunnitelman terapian kokeiluun.  

BEMER FYSIKAALINEN VERISUONITERAPIA PERUSHOITO & PAIKALLISHOITO 15 €              

Hoito sisältää perushoidon hoitoalustalla ja paikallishoidon tarvittaessa. Hoito suositellaan otettavaksi vähintään 10 kerran sarjana, vähintään 2-3 kertaa viikossa, jolloin Bemerin hoitovastine voidaan arvioida paremmin. 10 kerran hinta 150 e.

BEMER LAITTEEN VUOKRAUS KOTIIN, MIMIMIVUOKRA-AIKA YKSI (1) VIIKKO (80 €/viikko) 

Nauti Bemer fysikaalisesta verisuoniterapiasta rauhassa kotonasi ja vuokraa laite kotiin! Näin pääset ottamaan hoitoja kaksi kertaa päivässä optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi ja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lisäksi kaikki muut perheenjäsenet voivat ottaa hoitoja. Bemer laitteen minimivuokra-aika on yksi (1) viikko. Ennen vuokrausta sinut opastetaan laitteen käyttöön ja selvitetään, ettei terapialle ole lääketieteellisiä esteitä. Lisäksi saat oman henkilökohtaisen ohjelman, joka laaditaan vuokra-ajan ja henkilökohtaisen terveydentilanteesi mukaan.

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN TESTAUS UUDELLA LAITTEELLA KOTONA: KAHDEKSAN (8) VIIKKOA (600 300 €/800 400 € + 99 € toimitus-ja käsittelykulu) 

Bemer fysikaalisesta verisuoniterapiasta saa parhaimman käsityksen niin hoidosta kuin sen hoitovastineista, kun terapiaa testaa kahdeksan (8) viikkoa kotona. Tuolloin uusi valitsemasi laitesetti tilataan Saksasta ja saat testata sitä kotonasi kaksi kuukautta. Testausaika on aina maksimissaan kahdeksan (8) viikkoa. Jos haluat keskeyttää testauksen ennen kuin kahdeksan viikkoa on kulunut, voit sen tehdä ja palauttaa laitteen takaisin Saksaan, mutta käyttämättömältä ajalta ei makseta sinulle vuokraa takaisin. Testausajalta maksat vuokraa seuraavasti: Classic laite 600 300 e ja Pro laite 800 400 e. Lisäksi maksat 99 e toimitus- ja käsittelykuluja. Mikäli päätät lunastaa laitteen itsellesi testauksen jälkeen, vuokra-ajalta maksamasi summa (joko 300 e tai 400 e) vähennetään uuden laitteen hinnasta. (99 e toimitus- ja käsittelykuluja ei vähennetä loppusummasta). Lisää tietoja tästä vaihtoehdosta saat lähettämällä kysymyksesi
täällä tai osoitteeseen leena@wellbeingyou.fi. Laitteen opastus ja hoito-ohjelman laatiminen luonnollisesti kuuluu tähän palveluun.

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN LAITESETIT                                                               

Bemer laitteen voit ostaa myös kotiin, jolloin siitä saat parhaimman hyödyn niin itse kuin perheen muut jäsenet. Fysikaalinen verisuoniterapia sopii vauvasta vaariin ja sitä on suositeltavaa ottaa kaksi kertaa päivässä kahdeksan (8) minuuttia aamuin illoin optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.  Valittavissa on kaksi erilaista tuotepakettia:

Bemer Pro setti 4.400 € ja Classic-setti 3.130 €. (Ks. myös edellinen kohta uuden laitteen vuokrauksesta). BEMER Pro setti on täydellinen ratkaisu sekä yksityistaloudessa, että lääkäreiden tai terapeuttien vastaanotoilla. Laitteistoissa on kaikki tarvittava huomioitu. Erityisesti ohjausyksikkö B.BOX Professional tekee vaikutuksen poikkeuksellisen selkeällä muotoilulla ja ergonomisella suunnittelulla. Suuren ja selkeän kosketusnäytön käyttäminen on helppoa ja sillä on mahdollista ohjata kahta hoitoyksikköä samanaikaisesti toisistaan riippumatta (2-in-1 toiminto).BEMER Pro Set -tuotepakettiin kuuluu uraauurtavan ohjausyksikön lisäksi laaja paketti hoitoyksiköitä ja lisävarusteita. Erilaiset hoitoyksiköt välittävät ohjausyksikössä muodostuvan BEMER-signaalin suoraan hoidettaviin kehon osiin. 

Classic laitteessa on vastaavat ohjelmat kuin Pro laitteessa, mutta Pro laitteessa voit ottaa yhtä aikaa perushoidon ja paikallishoidon.

Yhteenveto hyvinvointipalveluista

 • Hyvinvointikartoitus 0 € 
 • Omega 6:3 rasvahappotasapainon testaus 117 € (Huom! Kysy myös testin sisältäviä tuotepaketteja)
 • BodyMind Energy Balancing Method  -energiahoito 75 min 65 €
 • BodyMind Energy Balancing Method  -energiahoito 75 min x 5 290 €
 • BodyMind Energy Balancing Method  -energiahoito & Bemer fysikaalinen verisuoniterapia 90 min 75 €
 • BodyMind Energy Balancing Method  -kaukohoito 30 min 30 €
 • BodyMind Energy Balancing Method  -kaukohoito 45 min 45 €
 • BodyMind Energy Balancing Method  -kaukohoito 60 min 60 €
 • Kokonaisvaltainen rentouttava energiahoito  60 min 55 €
 • Kokonaisvaltainen rentouttava energiahoito  60 min x 5 250 €         
 • Kokonaisvaltainen rentouttava energiahoito & Bemer fysikaalinen verisuoniterapia 75 min 65 €
 • Bemer fysikaalisen verisuoniterapian esittely ja näytehoito 60 min 0 €
 • Bemer fysikaalinen verisuoniterapia vuokraus per viikko (80 €/viikko)
 • Bemer fysikaalinen verisuoniterapia 8 viikon kokeilu uudella laitteella Saksasta: Classic-setti 600 300 €, Pro-setti 800 400 € + 99 € toimitus-ja käsittelymaksu/setti   

Suosittele hyvinvointipalveluita ystävällesi

Kun suosittelet hyvinvointipalveluita ystävällesi, saat itse hoidon -10 % edullisemmin!

Haluatko auttaa ystävääsi tai lähimmäistäsi voimaan paremmin? Tai saamaan apua kipuihin, särkyihin, sairauksiin luonnollisesti. Tai haluatko edistää ystäväsi terveyttä ja voimaantumista sekä auttaa hänen jaksamistaan niin arjessa kuin työssä? 

Hoidot soveltuvat erinomaisesti kaikkeen tähän. Kysy lisää!

...KOSKA ELÄMÄSTÄ PITÄÄ VOIDA NAUTTIA