PALVELUHINNASTO

HYVINVOINTIPALVELUT

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin

ASIANTUNTIJAPALVELUT

HYVINVOINTIKARTOITUS 60 MIN (ILMAINEN)

Ilmaisessa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi nykytilanteesi: mitä sinulle kuuluu nyt ja mikä on  sinun tulevaisuuden unelmakuva itsestäsi. Kartoituksen perusteella saat askeleet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen, jotka perustuvat niin uusimpaan tieteeseen kuin ikivanhaan tietoon.

Hyvinvointikartoituksen pohjana käytämme sähköistä kyselyämme, jonka pyydämme täyttämään etukäteen. Varaa sen jälkeen aika hyvinvointikartoitukseen täältäHyvinvointikartoitus tehdään puhelimitse tai zoomin välityksellä sovittuna aikana. Huomaathan, että tämä kartoitus ei sido sinua mihinkään. Sinä itse päätät, haluatko lähteä toteuttamaan suunnitelmaa ja jos haluat, milloin ja miten.

Tämän olemme huomanneet: jopa yksi pieni askel voi muuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointia – mikä se on sinulla? 

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO 60 MIN TAI 75 MIN

LÄHIHOITO 68 € (60 min), 83 € (75 min)

KAUKOHOITO 62 € (60 min), 77 € (75 min)

Kyseessä on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka on auttanut asiakkaitamme monenlaisissa vaivoissa.  Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksissa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa on kuitenkin 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. Tästä hoidosta on kerrottu lisää osiossa kehon ja mielen tasapaino. 

Koska kaikki, mitä näet ympärilläsi on energiaa, BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito soveltuu oivallisesti myös kaukohoitoon. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse tulla fyysisesti hoitoon, vaan voit ottaa hoidon sinulle sopivassa paikassa sovittuna aikana. Ennen hoitoa teemme alkuhaastattelun puhelimitse eli kartoitetaan lähtötilanne ja mihin hoitoa halutaan erityisesti kohdennettavan. Hoito tehdään BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitotekniikoin.                                                                                                                                                                                                               
Kaukohoidossa suositeltavaa on, että olet itse fyysisesti paikassa, jossa voit rentoutua vapaasti ja sinun on hyvä olla. Voit vastaanottaa hoidon esimerkiksi pitkällään rauhallista mielimusiikkia kuunnellen. Tärkeintä on, että löydät itsellesi paikan ja tavan, jossa sinulla on mahdollisuus rentoutua häiriöittä. 
Hoidon jälkeen käymme läpi puhelimessa, mitä hoidossa tapahtui. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksissa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa on kuitenkin 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä.  

Hoito sisältää

 • alkuhaastattelun
 • fyysisen kehon asentovirheiden mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus
 • energiakehon hoito, auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • tarvittaessa tunnekehon hoito erityisesti kipujen, särkyjen, sairauksien syiden hoitamiseen
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

Kokonaisvaltainen rentoutushoito 60 min TAI 75 MIN

LÄHIHOITO 68 € (60 min), 83 € (75 min)

KAUKOHOITO 62 € (60 min), 77 € (75 min)

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoon liittyvillä tekniikoilla tehtävä hyvin rentouttava hoito niin lähi- kuin kaukohoitona, kun haluat päästä syvään rentoutumisen tilaan. Hoito sopii hyvin stressiin ja univaikeuksien hoitoon. Lähihoidossa hoito tehdään pitkällään, kaukohoidossa hoito otetaan vastaan makuuasennossa. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksessa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa kuitenkin on 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. 

Hoito sisältää

 • pään alueen rentoutus
 • koko kehon linkitykset (energisointi)
 • auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

BEMER FYSIKAALINEN VERISUONITERAPIA

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER edistää mikroverenkiertoa eli verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja. Toimiva mikroverenkierto tukee immuunivastetta ja auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia. Säännöllisesti käytettynä fysikaalinen verisuoniterapia tukee kehoa tehokkaasti taistelussa sairauksia ja kehon toimintahäiriöitä vastaan sekä tukee kehon omia parantumis- ja uudistumisprosesseja.  

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN ESITTELY 45 MIN (ILMAINEN)                                                                                                                                                                                                     
Esittelyssä saat tietoa, mistä Bemer fysikaalisessa verisuoniterapiassa on kyse ja miten mikroverenkiertoa voidaan edistää fysikaalisesti. Saat ymmärryksen, miksi hyvä mikroverenkierto on meille jokaiselle elintärkeää, kun haluamme huolehtia terveydestämme ja rakentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Esittely tapahtuu puhelimitse tai zoomin välityksellä. 

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN ESITTELY JA NÄYTEHOITO 60 MIN (ILMAINEN) 

Esittelyssä saat tietoa, mistä Bemer fysikaalisessa verisuoniterapiassa on kyse ja miten mikroverenkiertoa voidaan edistää Bemer laitteella. Saat ymmärryksen, miksi hyvä mikroverenkierto on meille jokaiselle elintärkeää, kun haluamme huolehtia terveydestämme ja rakentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Esittely tapahtuu fyysisesti hoitopisteellä tai asiakkaan luona. Mikäli esittely tapahtuu asiakkaan luona, matkakulut veloitetaan kilometrien mukaan (0,53 e/km).

Esittelyn lisäksi saat näytehoidon hoitoalustalla, jolloin saat paremman ymmärryksen, kuinka terapiaa otetaan ja miten se voisi soveltua sinulle. Esittelyssä käymme läpi kontraindikaatiot ja kartoitamme nykyisen terveydentilanteesi, tarvittaessa konsultoimme Bemer hoitoneuvonnan kanssa. Saat esittelyssä henkilökohtaisen suunnitelman terapian kokeiluun.  

BEMER FYSIKAALINEN VERISUONITERAPIA PERUSHOITO & PAIKALLISHOITO 20 €              

Hoito sisältää perushoidon hoitoalustalla ja paikallishoidon tarvittaessa. Hoito suositellaan otettavaksi vähintään 10 kerran sarjana, vähintään 2-3 kertaa viikossa, jolloin Bemerin hoitovastine voidaan arvioida paremmin. 10 kerran hinta 190 e.

BEMER LAITTEEN VUOKRAUS KOTIIN, MIMIMIVUOKRA-AIKA YKSI (1) VIIKKO (80 €/viikko) 

Nauti Bemer fysikaalisesta verisuoniterapiasta rauhassa kotonasi ja vuokraa laite kotiin! Näin pääset ottamaan hoitoja kaksi kertaa päivässä optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi ja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lisäksi kaikki muut perheenjäsenet voivat ottaa hoitoja. Bemer laitteen minimivuokra-aika on yksi (1) viikko. Ennen vuokrausta sinut opastetaan laitteen käyttöön ja selvitetään, ettei terapialle ole lääketieteellisiä esteitä. Lisäksi saat oman henkilökohtaisen ohjelman, joka laaditaan vuokra-ajan ja henkilökohtaisen terveydentilanteesi mukaan.

BEMER PREMIUM-SET EVON KAHDEKSAN VIIKON TESTAUS, 800 € + 99 € TOIMITUS- JA KÄSITTELYKULUT

Testaa uutta Bemer Premium-Set Evoa rauhassa kahdeksan viikkoa kotona koko perheen voimin. Sinulle lähetetään suoraan valmistajalta uusi setti kotiovellesi. Laitteen opastus ja hoito-ohjelman läpikäynti käydään kanssasi joko puhelimitse tai onlinessa. Testauksen aikana olemme säännöllisesti yhteydessä testauksen etenemisestä. Mikäli testauksen jälkeen uusi Evo on löytänyt uuden kodin, vuokrasumma 800 € vähennetään uuden laitteen hinnasta, jolloin hinnaksi jää 3690 €.

UUTUUS! BEMER Premium-Set Evo 

BEMER Premium-Set Evo on kokonaispaketti, joka sisältää kaiken fysikaaliseen verisuoniterapiaan tarvittavan. Uudessa B.Box Evo -ohjausyksikössä huomio kiinnittyy heti selkeään muotoiluun, hienoihin materiaaleihin ja hyvin suunniteltuun ergonomiaan. Suurta, havainnollista kosketusnäyttöä on helppo käyttää. Siitä voidaan ohjata kahta hoitolaitetta samanaikaisesti ja toisistaan riippumatta. Uusinta tekniikkaa olevan ohjausyksikön lisäksi BEMER Premium-Set Evo sisältää kattavan paketin hoitoyksikköjä ja tarvikkeita. Eri hoitolaitteet ohjaavat ohjausyksikössä tuotetun BEMER-signaalin suoraan niihin kohtiin kehoa, joihin hoito halutaan kohdistaa. B.Body Evo, B.Pad Evo tai B.Spot Evo – BEMER Premium-Set Evo sisältää kaiken, mitä terveeltä rentoutumiselta voi toivoa.

Premium-Set Evo sisältää:

  • B.Box Evo
  • B.Body Evo
  • B.Bed Evo + kiinnitysvyö B.Bed Evo
  • B.Spot Evo
  • B.Pad Evo + jatkotarranauha B.Pad Evo
  • B.Grip Evo + kiinnitysvyö B.Grip Evo
  • B.Box Evon akkupidike
  • B.Box Evon virtajohto
  • Ruuvitaltta akun suojakanteen
  • Käyttöohjeet

Tarkemmat tiedot täältä.

Hinta: 4.490 € 

Rahoitusvaihtoehdot: Nordea Joustorahoitus, Flexpay, Resurs Pankki

Palveluhinnasto ja kuvaus

Suosittele hyvinvointipalveluita ystävällesi

Kun suosittelet hyvinvointipalveluita ystävällesi, saat itse hoidon -10 % edullisemmin!

Haluatko auttaa ystävääsi tai lähimmäistäsi voimaan paremmin? Tai saamaan apua kipuihin, särkyihin, sairauksiin luonnollisesti. Tai haluatko edistää ystäväsi terveyttä ja voimaantumista sekä auttaa hänen jaksamistaan niin arjessa kuin työssä? 

Hoidot soveltuvat erinomaisesti kaikkeen tähän. Kysy lisää!

...KOSKA ELÄMÄSTÄ PITÄÄ VOIDA NAUTTIA