PALVELUHINNASTO

HYVINVOINTIPALVELUT

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin

ASIANTUNTIJAPALVELUT

HYVINVOINTIKARTOITUS 60 MIN (ILMAINEN)

Ilmaisessa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi nykytilanteesi: mitä sinulle kuuluu nyt ja mikä on  sinun tulevaisuuden unelmakuva itsestäsi. Kartoituksen perusteella saat askeleet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen, jotka perustuvat niin uusimpaan tieteeseen kuin ikivanhaan tietoon.

Hyvinvointikartoituksen pohjana käytämme sähköistä kyselyämme, jonka pyydämme täyttämään etukäteen. Varaa sen jälkeen aika hyvinvointikartoitukseen täältäHyvinvointikartoitus tehdään puhelimitse tai zoomin välityksellä sovittuna aikana. Huomaathan, että tämä kartoitus ei sido sinua mihinkään. Sinä itse päätät, haluatko lähteä toteuttamaan suunnitelmaa ja jos haluat, milloin ja miten.

Tämän olemme huomanneet: jopa yksi pieni askel voi muuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointia – mikä se on sinulla? 

LÄHIHOIDOT

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO 60 MIN (65 €)

Kyseessä on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka on auttanut asiakkaitamme monenlaisissa vaivoissa.  Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksissa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa on kuitenkin 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. Tästä hoidosta on kerrottu lisää osiossa kehon ja mielen tasapaino. 

Hoito sisältää

 • alkuhaastattelun
 • fyysisen kehon asentovirheiden mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus
 • energiakehon hoito, auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • tarvittaessa tunnekehon hoito erityisesti kipujen, särkyjen, sairauksien syiden hoitamiseen
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

Kokonaisvaltainen rentouttava energiahoito 50 min (55 €)

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoon liittyvillä tekniikoilla tehtävä hyvin rentouttava hoito, kun haluat päästä syvään rentoutumisen tilaan. Hoito sopii hyvin stressiin ja univaikeuksien hoitoon. Hoito tehdään pitkällään. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksessa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa kuitenkin on 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. 

Hoito sisältää

 • pään alueen rentoutus
 • koko kehon linkitykset (energisointi)
 • auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO yhdistettynä bemer fysikaaliseen verisuoniterapiaan 90 MIN (75 €)

Hoito aloitetaan Bemer fysikaalisen verisuoniterapian perushoidolla (8 minuuttia) ennen BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoa. Fysikaalinen verisuoniterapia stimuloi veren virtausta koko kehossa ja näin tukee kehon luonnollisia prosesseja. Keho rentoutuu ja on valmiimpi vastaanottamaan BodyMind Energy Balancing Method -energahoidon. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksessa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa kuitenkin on 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. 

Hoito sisältää

 • alkuhaastattelun ja Bemer fysikaalisen verisuoniterapian perushoidon hoitoalustalla 8 min ennen energiahoitoa, jolloin edistetään veren virtausta kuin myös kehon rentoutumista
 • fyysisen kehon asentovirheiden mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus
 • energiakehon hoito, auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • tarvittaessa tunnekehon hoito erityisesti kipujen, särkyjen, sairauksien syiden hoitamiseen
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

KOKONAISVALTAINEN RENTOUTTAVA HOITO YHDISTETTYNÄ BEMER FYSIKAALISEEN VERISUONITERAPIAAN 80 MIN (65 €)

Hoito aloitetaan Bemer fysikaalisen verisuoniterapian perushoidolla (8 minuuttia) ennen BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoa. Fysikaalinen verisuoniterapia stimuloi veren virtausta koko kehossa ja näin tukee kehon luonnollisia prosesseja. Keho rentoutuu ja on valmiimpi vastaanottamaan BodyMind Energy Balancing Method -energahoitoon liittyvillä tekniikoilla tehtävään kokonaisvaltaiseen rentouttavaan hoitoon. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksessa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa kuitenkin on 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä. 

Hoito sisältää

 • alkuhaastattelun ja Bemer fysikaalisen verisuoniterapian perushoidon hoitoalustalla 8 min ennen energiahoitoa, jolloin edistetään veren virtausta kuin myös kehon rentoutumista 
 • pään alueen rentoutus
 • koko kehon linkitykset (energisointi)
 • auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

KAUKOHOITO

BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD -ENERGIAHOITO KAUKOHOITONA 60 MIN (60 €) 

Koska kaikki, mitä näet ympärilläsi on energiaa, BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito soveltuu oivallisesti myös kaukohoitoon. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse tulla fyysisesti hoitoon, vaan voit ottaa hoidon sinulle sopivassa paikassa sovittuna aikana. Ennen hoitoa teemme alkuhaastattelun puhelimitse eli kartoitetaan lähtötilanne ja mihin hoitoa halutaan erityisesti kohdennettavan. Hoito tehdään BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitotekniikoin.                                                                                                                                                                                                               
Kaukohoidossa suositeltavaa on, että olet itse fyysisesti paikassa, jossa voit rentoutua vapaasti ja sinun on hyvä olla. Voit vastaanottaa hoidon esimerkiksi pitkällään rauhallista mielimusiikkia kuunnellen. Tärkeintä on, että löydät itsellesi paikan ja tavan, jossa sinulla on mahdollisuus rentoutua häiriöittä. 
Hoidon jälkeen käymme läpi puhelimessa, mitä hoidossa tapahtui. Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä kroonista stressiä, mikä voi olla jossain tapauksissa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa on kuitenkin 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä.  

Hoito sisältää tilanteesta riippuen alla olevia asioita:

 • fyysisen kehon asentovirheiden mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus
 • energiakehon hoito, auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • tarvittaessa tunnekehon hoito erityisesti kipujen, särkyjen, sairauksien syiden hoitamiseen
 • tarvittaessa pään rentoutus ja kehon energialinkitykset, jolloin hoito toteutetaan kokonaisvaltaisena rentoutushoitona
 • maadoitus
 • loppukeskustelun

BEMER FYSIKAALINEN VERISUONITERAPIA

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER edistää mikroverenkiertoa eli verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja. Toimiva mikroverenkierto tukee immuunivastetta ja auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia. Säännöllisesti käytettynä fysikaalinen verisuoniterapia tukee kehoa tehokkaasti taistelussa sairauksia ja kehon toimintahäiriöitä vastaan sekä tukee kehon omia parantumis- ja uudistumisprosesseja.  

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN ESITTELY 45 MIN (ILMAINEN)                                                                                                                                                                                                     
Esittelyssä saat tietoa, mistä Bemer fysikaalisessa verisuoniterapiassa on kyse ja miten mikroverenkiertoa voidaan edistää fysikaalisesti. Saat ymmärryksen, miksi hyvä mikroverenkierto on meille jokaiselle elintärkeää, kun haluamme huolehtia terveydestämme ja rakentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Esittely tapahtuu puhelimitse tai zoomin välityksellä. 

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN ESITTELY JA NÄYTEHOITO 60 MIN (ILMAINEN) 

Esittelyssä saat tietoa, mistä Bemer fysikaalisessa verisuoniterapiassa on kyse ja miten mikroverenkiertoa voidaan edistää Bemer laitteella. Saat ymmärryksen, miksi hyvä mikroverenkierto on meille jokaiselle elintärkeää, kun haluamme huolehtia terveydestämme ja rakentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Esittely tapahtuu fyysisesti hoitopisteellä tai asiakkaan luona. Mikäli esittely tapahtuu asiakkaan luona, matkakulut veloitetaan kilometrien mukaan (0,46 e/km).

Esittelyn lisäksi saat näytehoidon hoitoalustalla, jolloin saat paremman ymmärryksen, kuinka terapiaa otetaan ja miten se voisi soveltua sinulle. Esittelyssä käymme läpi kontraindikaatiot ja kartoitamme nykyisen terveydentilanteesi, tarvittaessa konsultoimme Bemer hoitoneuvonnan kanssa. Saat esittelyssä henkilökohtaisen suunnitelman terapian kokeiluun.  

BEMER FYSIKAALINEN VERISUONITERAPIA PERUSHOITO & PAIKALLISHOITO 20 €              

Hoito sisältää perushoidon hoitoalustalla ja paikallishoidon tarvittaessa. Hoito suositellaan otettavaksi vähintään 10 kerran sarjana, vähintään 2-3 kertaa viikossa, jolloin Bemerin hoitovastine voidaan arvioida paremmin. 10 kerran hinta 190 e.

BEMER LAITTEEN VUOKRAUS KOTIIN, MIMIMIVUOKRA-AIKA YKSI (1) VIIKKO (80 €/viikko) 

Nauti Bemer fysikaalisesta verisuoniterapiasta rauhassa kotonasi ja vuokraa laite kotiin! Näin pääset ottamaan hoitoja kaksi kertaa päivässä optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi ja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lisäksi kaikki muut perheenjäsenet voivat ottaa hoitoja. Bemer laitteen minimivuokra-aika on yksi (1) viikko. Ennen vuokrausta sinut opastetaan laitteen käyttöön ja selvitetään, ettei terapialle ole lääketieteellisiä esteitä. Lisäksi saat oman henkilökohtaisen ohjelman, joka laaditaan vuokra-ajan ja henkilökohtaisen terveydentilanteesi mukaan.

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN TESTAUS UUDELLA LAITTEELLA KOTONA: KAHDEKSAN (8) VIIKKOA Classic-setti 600 €/Pro-setti 800 € + 99 € toimitus-ja käsittelykulut. 

HUOM! Juuri nyt laitesettien hinnoista saa -15 % alennuksen!

 
Bemer fysikaalisesta verisuoniterapiasta saa parhaimman käsityksen niin hoidosta kuin sen hoitovastineista, kun terapiaa testaa kahdeksan (8) viikkoa kotona. Tuolloin uusi valitsemasi laitesetti tilataan Saksasta ja saat testata sitä kotonasi kaksi kuukautta. Testausaika on aina maksimissaan kahdeksan (8) viikkoa. Jos haluat keskeyttää testauksen ennen kuin kahdeksan viikkoa on kulunut, voit sen tehdä ja palauttaa laitteen takaisin Saksaan, mutta käyttämättömältä ajalta ei makseta sinulle vuokraa takaisin. Testausajalta maksat vuokraa seuraavasti: Classic laite 600 e ja Pro laite 800 e. Lisäksi maksat 99 e toimitus- ja käsittelykuluja. Mikäli päätät lunastaa laitteen itsellesi testauksen jälkeen, vuokra-ajalta maksamasi summa (joko 600 e tai 800 e) vähennetään uuden laitteen hinnasta. (99 e toimitus- ja käsittelykuluja ei vähennetä loppusummasta). Tämän lisäksi laiteseteistä saa juuri nyt – 15 % alennuksen!

Lisää tietoja tästä vaihtoehdosta saat lähettämällä kysymyksesi täällä tai osoitteeseen leena@wellbeingyou.fi. Laitteen opastus ja hoito-ohjelman laatiminen luonnollisesti kuuluu tähän palveluun.

BEMER FYSIKAALISEN VERISUONITERAPIAN LAITESETIT                                                               

Bemer laitteen voit ostaa myös kotiin, jolloin siitä saat parhaimman hyödyn niin itse kuin perheen muut jäsenet. Fysikaalinen verisuoniterapia sopii vauvasta vaariin ja hoitoa otetaan kaksi kertaa päivässä kahdeksan (8) minuuttia aamuin illoin optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.  Valittavissa on kaksi erilaista tuotepakettia:

Bemer Pro setti 4.620 3.950 € ja Classic-setti 3.290 2.800 €. HUOM! Juuri nyt seteistä saa siis -15 % alennuksen (Pro – 670 € ja Classic – 490 €)! (Ks. myös edellinen kohta uuden laitteen vuokrauksesta). BEMER Pro setti on täydellinen ratkaisu sekä yksityistaloudessa, että lääkäreiden tai terapeuttien vastaanotoilla. Laitteistoissa on kaikki tarvittava huomioitu. Erityisesti ohjausyksikkö B.BOX Professional tekee vaikutuksen poikkeuksellisen selkeällä muotoilulla ja ergonomisella suunnittelulla. Suuren ja selkeän kosketusnäytön käyttäminen on helppoa ja sillä on mahdollista ohjata kahta hoitoyksikköä samanaikaisesti toisistaan riippumatta (2-in-1 toiminto).BEMER Pro Set -tuotepakettiin kuuluu uraauurtavan ohjausyksikön lisäksi laaja paketti hoitoyksiköitä ja lisävarusteita. Erilaiset hoitoyksiköt välittävät ohjausyksikössä muodostuvan BEMER-signaalin suoraan hoidettaviin kehon osiin. 

Classic laitteessa on vastaavat ohjelmat kuin Pro laitteessa, mutta tällä laitteella voit ottaa yhden hoidon kerrallaan. Classic-settiin kuuluu koko kehon hoitoalustan lisäksi yksi paikallishoitoyksikkö B.Spot.

Palveluhinnasto ja kuvaus

Suosittele hyvinvointipalveluita ystävällesi

Kun suosittelet hyvinvointipalveluita ystävällesi, saat itse hoidon -10 % edullisemmin!

Haluatko auttaa ystävääsi tai lähimmäistäsi voimaan paremmin? Tai saamaan apua kipuihin, särkyihin, sairauksiin luonnollisesti. Tai haluatko edistää ystäväsi terveyttä ja voimaantumista sekä auttaa hänen jaksamistaan niin arjessa kuin työssä? 

Hoidot soveltuvat erinomaisesti kaikkeen tähän. Kysy lisää!

...KOSKA ELÄMÄSTÄ PITÄÄ VOIDA NAUTTIA